Aliağa Petkim - Galatasaray Cafe Crown maçının ardından

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown'u mağlup eden Aliağa Petkim'de antrenör Halil Üner, ''Onurlu mücadelemizi sürdürüp, ligde kalmak istiyoruz'' dedi.

Halil Üner, maçtan sonra yaptığı açıklamada, rakiplerinin Türkiye'deki hücum gücü en yüksek takımlardan birisi olduğunu, yaşadığı talihsiz olaylardan dolayı ligde bu durumda olduğunu söyledi. Müsabakanın başında özellikle genç oyuncularının kötü başladığını kaydeden Üner, "Geri gelmek zordu. Daha sonra tempomuzu artırdık. Hosley'in ilk yarıda performansının beklenenden altından olması nedeniyle, ikinci yarıda daha üstün bir performans vereceğini düşündüm. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Lig bitmiş değil, ligde kalma umudumuzu son haftaya taşıyoruz. Onurlu mücadelemizi sürdürüp, ligde kalmak istiyoruz" dedi.

Galatasaray Cafe Crown yardımcı antrenörü Cihansever Yeşildağ da yaptığı açıklamada, ligin çok çekişmeli geçmesine rağmen, kalitesinden bahsetmenin mümkün olmadığını belirterek, ligde son 3 haftada birbirinden ilginç sonuçların alındığını söyledi.

Bu mağlubiyetin ardından artık Bornova Belediyesi maçını düşündüklerini kaydeden Yeşildağ, "Bu mağlubiyetin ardından ligde kalabilmemiz için Bornova Belediyesi'ni yenmemiz lazım. Müsabakanın başında öne geçmemize rağmen, acele atışlardan skoru koruyamadık. Son dakikaya kadar mücadelemizi ettik ama mağlup olduk. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bornova Belediyesi maçı çok zevkli geçecek" şeklinde konuştu.