Şampiyonlar Ligi'nde erken final: İnter – Barcelona

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı bugün İnter ile Barcelona arasında oynanacak. Bugün saat 21.45'te, İnter San Siro'da İspanyol ekibi Barcelona'yı konuk edecek.

  Şampiyonlar Ligi ' nde İnter ile Barcelona arasında geç ; ecek mü ; cadele nefesleri kesecek . Geç ; tiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Barcelona , İtalyan ekibi İnter ' in konuğu olacak .

Volkanik kü ; l bulutu yü ; zü ; nden uç ; ak seferlerinin iptal olması , Barcelona ' nın Milano ' ya kara yolu ile gitmesine neden oldu . Barcelona ' yı olumsuz etkileyen tek şey yol yorgunluğu değil . Barcelona ' nın orta sahasındaki en ö ; nemli isimlerden biri olan Andres İniesta ' nın sakatlığı nedeniyle bugü ; nkü ; maç ; ta İnter ' e karşı forma giyemeyecek olması , Barcelona ' yı dü ; şü ; ndü ; ren başka bir etken olarak gö ; ze ç ; arpıyor .

Bugü ; ne kadar San Siro ' da Barcelona ' yı 4 kez ağırlayan İnter , İspanyol ekibi Barcelona ' yı bu 4 karşılaşmada da yenemedi . İnter bugü ; nkü ; karşılaşmayı kazanarak Barcelona karşısındaki şanssızlığını gidermek istiyor .

Barcelona ' nın İsveç ; li yıldızı Zlatan İbrahimovic ve İnter ' in Kamerunlu yıldızı Samuel Eto ' o , eski takımlarına karşı ilk kez forma giyecek olması bu maç ; ı farklı kılan başka bir ö ; zellik olarak dikkat ç ; ekiyor .

TAKIMLARIN TAHMİNİ KADROLARI


İNTER
Julio Cesar
Maicon
Lucio
Walter Samuel
Javier Zanetti
Esteban Cambiasso
Thiago Motta
Dejan Stankovic
Wesley Sneijder
Samuel Eto ' o
Diego Milito


BARCELONA
Victor Valdes
Daniel Alves
Gabriel Milito
Gerard Pique
Eric Abidal
Sergio Busquets
Xavi
Seydou Keita
Lionel Messi
Zlatan İbrahimovic
Pedro