Jose Mourinho mu Josep Guardiola mı ?

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde İnter ile Barcelona'nın mücadesi aynı zamanda iki takımın teknik direktörleri arasında da müthiş bir çekişmeye sahne olacak. Bir yandan İnter'in hırçın çalıştırıcısı Jose Mourinho, diğer yanda herkesin beğenisini kazanan Josep Guardiola.

  İnter ile Barcelona arasında oynanacak dev karşılaşma iç ; in nefesler tutuldu . Uzun yıllar sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi ' nde yarı finale yü ; kselen İnter mi yoksa geç ; en yıl Şampiyonlar Ligi Kupası ' nı mü ; zesine gö ; tü ; ren Barcelona mı finale yü ; kselecek?

Bu karşılaşmada Barcelona ' nın golcü ; sü ; Zlatan İbrahimovc ile İnter ' in golcü ; oyuncusu Samuel Eto ' o ilk kez eski takımlarına karşı forma giyecek . Sezon başında medyayı gü ; nlerce meşgul eden İbrahimovic &ndash ; Eto ' o takası , bu karşılaşmada bir kez daha alevleneceğe benziyor .

İnter ile Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşma aynı zamanda teknik direktö ; rlerin de bü ; yü ; k kapışmasına sahne olacak . Bir yanda ; hayatında hiç ; futbol oynamadan teknik direktö ; rlü ; k yapan Jose Mourinho , diğer yanda ; Barcelona ' da 11 yıl boyunca başarıyla forma giydikten sonra Barcelona ' nın teknik direktö ; rlü ; ğü ; ne getirilen Josep Guardiola .

Jose Mourinho bugü ; ne kadar yaptığı aç ; ıklamalarla spor camiasında sivri dilli olarak tanınıyor . Hayatında hiç ; futbol oynamamasına rağmen gittiği her takımda ( Porto &ndash ; Chelsea &ndash ; İnter ) başarılı sonuç ; lar elde eden Portekizli usta teknik adam Jose Mourinho , bu sene İnter takımı ile Şampyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşamak istiyor . İtalya ' da da şampiyonluğu kovalayan İnter , hem İtalya Serie A ' da hem de Şampiyonlar Ligi ' nde mutlu sona ulaşmak istiyor .

Josep Guardiola geç ; tiğimiz sezon Barcelona ' ya hem İspanya Ligi şampiyonluğu hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşatmıştı . Aynı başarıyı bu sene de tekrarlamak isteyen İspanyol teknik adam Guardiola , Mourinho ' ya gö ; re daha sakin bir kişiliğe sahip . Frank Rijkaard ' ın Barcelona ' dan ayrılmasının ardından Barcelona ' da teknik direktö ; rlü ; ğe getirilen Guardiola , Rijkaard ' ın Barcelona ' ya aşıladığı 4-3-3 sistemini daha da geliştirerek kendi sistemini tamamen Barcelona ' ya yerleştirmiş durumda . Guardiola bu sayede geç ; tiğimiz sezon hem İspanya ' da şampiyonluk yaşadı hem de Şampiyonlar Ligi ' nde kupayı kazandı .

Şampiyonlar Ligi ' nde bugü ; n oynanacak İnter &ndash ; Barcelona mü ; cadelesi başarılı iki teknik adamı karşı karşıya geitrecek . Şampiyonlar Ligi ' nde finale kimin yü ; kseleceği ise merakla bekleniyor .