Gündemden düşmeyen Bilica konuştu!

Derbideki 'kazma' hareketi ile gündeme oturan Bilica, hareketinin nedenini anlattı.

  Fenerbahç ; e ' nin Brezilyalı stoperi Uğur İnceman ' a yaptığı hareketin penaltı olmadığının altını ç ; izerken , &ldquo ; Bobo ' nun penaltı atışındaki konsantrasyonunu etkilemek istedim&rdquo ; dedi .

Gazete Habertü ; rk ' ü ; n haberine gö ; re ; Tü ; rkiye son yılların gerilimi en yü ; ksek derbilerinden birini izledi ö ; nceki gece . . . Saracoğlu ' nda gol vardı , tekmeler vardı , kırmızı kartlar vardı . . . Bunlar futbolun iç ; inde olan şeylerdi ama bir hareket vardı ki , maç ; bitti herkesin aklında kaldı . Kadıkö ; y ' de dakikalar 67 ' yi gö ; steriyordu , Beşiktaş hızla kontraya ç ; ıktı . . . Bilica ' nın ceza alanı iç ; inde Uğur İnceman ' a yaptığı hamle , hakem Hü ; seyin Gö ; ç ; ek tarafından ' kontrolsü ; z hareket ' olarak yorumlandı . Beşiktaşlılar penaltıyı kutlarken , Bilica hızla ' beyaz nokta ' yayü ; rü ; dü ; . Ayağıyla penaltı noktasını ' eşeleyen ' Brezilyalı , Bobo atışı gol ç ; eviremeyince ' maç ; ın adamı ' haline geldi .

' KASIMPAŞA ' YA BAKIYORUZ '

Herkesin konuştuğu Fabio Bilica , 90 dakika sonrası ' o anı ' anlattı . Ö ; ncelikle hakem Gö ; ç ; ek ' in kararının hatalı olduğunu ifade eden sambacı , &ldquo ; Bence pozisyon penaltı değildi . Rakip vuruşu ç ; oktan yapmış ve top dışarı ç ; ıkmıştı . Hakem penaltı verince şaşırdım . O hareketi ise takımıma avantaj sağlamak iç ; in yaptım . Penaltıyı Bobo atacaktı . Onun konsantrasyonunu etkilemek istedim&rdquo ; dedi . Maç ; ın tekrar edileceği iddialarının da kendisini şaşırttığını belirten Bilica noktayı şö ; yle koydu : Bu maç ; geride kaldı . Artık sadece Kasımpaşa ' yı dü ; şü ; nü ; yoruz . . .

Selim SOYDAN : F . Bahç ; e kabul etmez

BEN F . Bahç ; e ' de futbolculuk ve yö ; neticilik yaptım . . Bu kulü ; bü ; avucumun iç ; i gibi bilirim . . F . Bahç ; e bö ; yle yollara girerek Tü ; rkiye ' nin en bü ; yü ; k kulü ; bü ; olmadı . . Bakın , F . Bahç ; eli futbolcunun sportif rekabetin kuralları iç ; inde bazı uyanıklıklar yapması tolore edilebilir . . Ama bö ; ylesi ç ; aresiz hareketler rezilliktir . . F . Bahç ; e ' nin tarihi bö ; yle ucuzluklarla yazılmadı . . Aziz Yıldırım ' dan bu rezalete el koymasını bekliyorum . . Bilica ' nın kulağını ç ; eksin , hatta hemen gö ; ndersin . . F . Bahç ; e omuz ameliyatını geciktirip sahada cansiparane oynayan Gö ; khan Gö ; nü ; l ' dü ; r . . 7 maç ; tır gol yemeyen , penaltıyı kurtaran aslan yü ; rekli Volkan ' dır . . Her kulü ; bü ; n ağzının sulanarak izlediği Alex ' tir . . Yavruları vefat ettikten 4 gü ; n sonra sahaya ç ; ıkan Semih ' tir . . Ama Bilica hiç ; değildir . .

Haşmet BABAOĞLU : F . Bahç ; e ' ye yakışmıyor

F . BAHÇ ; E ' DE oynayan bir adam bö ; yle davranamaz . . Zaten penaltı yapmışsın , sanki bir de kendini attırmak istiyorsun . . Bilica şu hareketiyle kendi marka değerini , Tü ; rk futbolunun dü ; zeyini , Volkan ' ın penaltıdaki olağanü ; stü ; kurtarışını ve hakemin samimiyetini tek bir hareketle yerlebir etti . . Bakın Mustafa Denizli ' nin hatalarını konuşamıyoruz . . Alex ' in golü ; nü ; n gü ; zelliğini uzun uzun anlatamıyoruz . . Niye? Bilica ' nın saç ; malığı yü ; zü ; nden . . Bilica , F . Bahç ; e ' ye yakışan bir isim değil . . F . Bahç ; e ' nin transfer yaptığı adamın eğitimine ve ruh haline dikkat etmesi gerekir . .

Sergen YALÇ ; IN : Hemen gö ; ndersinler

YEŞİL sahalarda bü ; yü ; mü ; ş biri olarak Bilica ' nın o yaptığı hareketi hayatımda ilk defa gö ; rdü ; m . . Hakemin fair-play ruhuna aykırı tutumdan dolayı kırmızı kart vermesi gerekirdi . . Zaten bu savruk futbol stili ve anormal hareketleriyle , ü ; zerinde F . Bahç ; e forması olmasa 90 dakika sahada kalması imkâ ; nsız . . Ben yö ; netimin yerinde olsam , sezon sonunda hemen biletini keserim . . Zaten futbolcu olarak bir numarası yok . . Terbiyesiz , rakiplerine karşı saygısız , maç ; seyrederken F . Bahç ; eliler bile adamdan nefret ediyor olmalı . . Tekme atıyor , her tü ; rlü ; pisliği yapıyor . . Bu tarz adamları hiç ; bir kulü ; pte barındırmamak lazım . .