Göçek'in derbi notu düşük!

18 Nisan pazar günü oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin gözlemcisi Hamdi Kutval'dan Hüseyin Göçek'e 7.5 puan verdi.

  Fenerbahç ; e-Beşiktaş derbisinde verdiği kararlarla her iki takım yö ; neticileri tarafından ağır biç ; imde eleştirilen FIFA kokartlı hakem Hü ; seyin Gö ; ç ; ek , gö ; zlemcisi Hamdi Kutval ' dan dü ; şü ; k not verdi . Kutval ' ın 7 . 5 verdiği Gö ; ç ; ek , Merkez Hakem Kurulu tarafından sezon sonuna kadar dinlendirmesi kararı aldı .

TFF ' nin en deneyimli gö ; zlemcileri arasında yer alan Hamdi Kutval , federasyona mesai saati bitiminde gö ; nderdiği raporunda Gö ; ç ; ek iç ; in ' Bariz hatası bulunuyor . Beklenenin altında bir yö ; netim gö ; sterdi ' diye yazdı . FIFA kokartlı Hü ; seyin Gö ; ç ; ek ' e bu sezonki en dü ; şü ; k notu veren Hamdi Kutval , karşılaşmayı zorluk derecesi yü ; ksek sınıfta gö ; sterdi . Gö ; zlemci Kutval raporunun aç ; ıklamalar bö ; lü ; mü ; ne ise , &ldquo ; Hakem iç ; in zor bir maç ; oldu . Ç ; ok zor durum ve pozisyonlarda karar vermesi gerekti . Yö ; netimi yetersizdi . Zira bariz hatası bulunuyor , beklenenin altında bir yö ; netim gö ; sterdi&rdquo ; notunu dü ; şü ; rdü ; .

' KÖ ; TÜ ; NİYETLİLER '

Ö ; TE yandan UEFA mentö ; rü ; Schluchter ' in , Gö ; ç ; ek ' e &ldquo ; Maç ; boyunca bazı hatalar yaptın . Ancak 22 kö ; tü ; niyetli futbolcu hakemi etkilemek iç ; in her şeyi yaptı . Bö ; yle bir ortamda hata yapmamak ç ; ok zor . Ö ; nemli olan bu hatalardan ders alarak , yola devam etmek&rdquo ; şeklinde ifade edildi .