Galatasaray'da Gergin Başlayan Antrenman Mutlu Sona Erdi

Turkcell Süper Lig'in 31

  Turkcell Süper Lig ' in 31 . haftasında sahasında lider Bursaspor ' la karşılaşacak olan Galatasaray , çalışmalarını basın açık yaptığı antrenmanla sürdürürken , antrenman sırasında kavga eden Kaptan Arda ile Caner , çalışma sonunda basın mensupları önünde barıştılar .
ÖNCE KAVGA ETTİLER SONRA BARIŞTILAR
Galatasaray ' da kavganın damgasını vurduğu sabah antrenmanı Caner ile Arda ' nın barışması ve akşam evlenecek olan Sabri ' nin kutlanmasıyla sona erdi . Florya Metin Oktay Tesisleri ' nde Teknik Direktör Frank Rijkard yönetiminde yapılan çalışmanın başlarında Arda Turan ile Caner arasıda yaşanan gerginlik antrenmana damgasını vurdu . 5 ' e 2 pas çalışması sırasında Arda Turan ile Caner arasında sözlü tartışma başlayan tartışmada kısa süreli gerginliğe neden oldu . Caner ' in Arda Turan ' a yönelttiği sözler ve Arda ' nın
verdiği tepkinin ardından araya giren futbolcular ve teknik direktör Rijkaard , ortamı yumuşattı . Olayın medyaya yansımasının ardından ise Florya Metin Oktay Tesisleri ' ne yönetici Haldun Üstünel ' in gelmesi dikkat çekti . Üstünel ' in gelişinden sonra Arda ile Caner basın mensuplarının önünde birbirlerine sarılarak barıştılar .
' DAMAT SABRİ ' YE KUTLAMA
Bu arada antrenmanın bitiminde Sarı-kırmızılı teknik heyet ve futbolcular bu akşam evlenecek olan Sabri Sarıoğlu ' nu kutladılar . Antrenman sonunda Sabri ' yi yanına alan ve diğer Sarı-kırmızılı futbolcuların yanına götüren teknik direktör Frank Rijkaard burada bir konuşma yaptı . Daha sonra futbolcular Sabri ' yi havaya atarak bir kutlama gerçekleştirdiler . Sabri Sarıoğlu bu akşam Galatasaray Adası ' nda gerçekleştirilecek bir törenle dünya evine girecek .
ANTRENMANDAN NOTLAR
Galatasaray , bir günlük aradan sonra çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri ' nde yalnızca basına ve GSMobile kullanıcıları arasında yapılan çekilişin talihlileriyle , Ülker Ayın Golü yarışmasına oy veren www . galatasaray . org üyeleri içinden yapılan çekilişin talihlilerine açık olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü .
Jupp Derwall Antrenman sahasında yapılan antrenman teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde , saat 10 . 30 ' da , ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı . Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılık çalışmalarının ardından teknik çalışmalar yapıldı . Caner Erkin ve Elano Blumer antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştırıldılar . Sakatlığı devam eden Avustralyalı yıldız Harry Kewell ise tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı .
Galatasaray , lider Bursaspor maçı hazırlıklarını 21 Nisan Çarşamba sabahı saat 10 . 30 ' da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek .
AYIN GOLÜ KEİTA ' DAN
Bu arada , Ülker Ayın Golü Yarışması ' nda ayın en iyi golü olarak Fildişi Sahilli Abdul Kader Keita ' nın Ankaragücü ' ne attığı gol seçilirken , Keita ' nın golüne oy veren 5 bin 169 üye içinden 1 kişi imzalı orjinal maç topu kazanırken , 10 kişi ise takımın antrenmanını izleme ve antrenmandan sonra futbolcularla tanışma fırsatı yakaladı . Orjinal maç topu kazanan Muhammed Bay ödülünü Mart ayının en güzel golünün sahibi olan Abdul Kader Keita ' dan aldı .
NEİLL VE ELANO ' YA HEDİYE
Ayrıca antrenmanın ardından futbolculardan Elano Blumer ve Lucas Neill ' e GSMobile tarafından GSMobile Blackberry cep telefonları hediye edildi . İki futbolcu daha GSMobile standının önünde basın mensuplarına poz verdi .