Bu sözler çok tartışılır

Yorumcu Erman Toroğlu'nun Beşiktaş'ın golcüsü Bobo'nun Fenerbahçe maçında penaltıyı bilerek kaçırdığını ima etmesi ortalığı karıştıracak.

  Bobo ile Alex ' in sıkı arkadaş olmaları ve Bobo ' nun hafta iç ; inde ' Penaltı olursa ben atacağım ' diye ısrar etmesi ve sü ; rekli penaltı ç ; alışması Toroğlu ' nu huylandırdı . . Toroğlu Hü ; rriyet gazetesindeki bugü ; nkü ; kö ; şesinde Alex ' in arkadaşına penaltı attırılır mı? diye soruyor . . Toroğlu ' nun ç ; ok konuşulacak iddiasını dinliyoruz . ( . . . ) GALATASARAY maç ; ından ö ; nce Baroni ' nin ateşlediği olaylar . Beşiktaş maç ; ında da Bilica ' nın . . . Bir de Bobo ' nun penaltı kaç ; ırması . İsterseniz tersten başlayalım . Mustafa Denizli ' nin maç ; tan sonraki beyanatlarını dinlemedim . Daha sonra Hü ; rriyet ' teki yazımda sevgili Mustafa ' ya seslendim . Dedim ki : &ldquo ; Penaltıyı Brezilyalı Bobo ' ya değil , Şilili Tello ' ya attırırdım . &rdquo ; Dü ; n bu konuda ç ; ok sayıda telefon geldi . Sö ; yleyeceğim ç ; ok aç ; ık ve nettir . Bobo Brezilyalıdır . Beşiktaş ' ta oynayan yine Brezilyalı arkadaşı Nobre vardır . Fenerbahç ; e ' nin Brezilyalı kaptanı Alex bunlarla ç ; ok samimi arkadaştır . Bunlar ailece gö ; rü ; şü ; rler , gece gü ; ndü ; z beraberlerdir .

Karar verememiş

Ö ; ncelikle Bobo ' nun kasıtlı bir şey yapacağı fikrinde değilim ama Mustafa Denizli ' ye hafta iç ; inde &ldquo ; Penaltı olursa ben atacağım&rdquo ; demesi ve sü ; rekli penaltı ç ; alışması biraz tuhaf geldi . Mustafa Denizli de bu konuda rahatsız olmuş ki , &ldquo ; Ö ; nce karar veremedim , sonra ç ; alıştırdım&rdquo ; demiş .

Kendi ipinle asıl

Mustafa ' ya şunu sö ; ylerim . İnsan hayatta her gü ; n yeni bir şeyler ö ; ğreniyor , ders alıyor . Tecrü ; beli bir hocasın ama kararsızsan yapmayacaksın . Ne dersin sevgili Mustafa . Başkasının ipiyle kuyuya dü ; şmektense kendi ipinle asılmak daha iyi . Bakınız size iki tane maç ; tan bahsettim . Hep assolist Brezilyalılar . Baroni ve Bilica . Arsene Wenger ' in o sö ; zü ; mü ; thiş : &ldquo ; Bir Brezilyalı yarar , ikisi karar , ü ; ç ; ü ; zarar . . . '



Vatan