Bilica eşti Hakem Göçek rapor etti TFF ceza vermedi!

18 Nisan'da oynanan dev derbinin yankıları dinmek bilmiyor. Penaltı pozisyonunda Bilica'nın penaltı çukurunu kazması derbiyi iptal ettirecek mi? Hüseyin Göçek Bilica'nın sarı kartını ne için verdi? Çukuru kazan Bilica Hüseyin Göçek tarafından nasıl bir rapor hazırlandı? Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi tekrar oynanacak mı? TFF çukuru kapatmak için Fe

  Fenerbahç ; e - Beşiktaş Derbisi ' nin tartışılan ismi Bilica , Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ' na ( PFDK ) sevkedilmedi . . .

Bu durumda ekstra bir ceza almayacak olan Fenerbahç ; eli oyuncu , sadece sarı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maç ; ında forma giyemeyecek .

Derbi maç ; ta penaltı vuruşundan ö ; nce noktayı kramponları ile kazan ve bü ; yü ; k bir tepki toplayan savunma oyuncusu sahaya zarar vermekten sarı kart gö ; rdü ; ğü ; iç ; in Hukuk Kurulu , Bilica ' yı ceza kuruluna sevketme gereği duymadı .

Bilica ' nın yayıncı kuruluş gö ; rü ; ntü ; lerinden de anlaşılan ve hakem Hü ; seyin Gö ; ç ; ek ' in sö ; ylemlerinde bulunan ' Sahayı eşelediği iç ; in sarı kart verdim ' aç ; ıklaması nedeniyle , bu oyuncunun cezasını sahada ç ; ektiği dü ; şü ; nü ; lerek bö ; yle bir uygulamaya gidildiği belirtildi .

18 Nisan Pazar gü ; nü ; oynanan Fenerbahç ; e- Beşiktaş derbisinde Fenerbahç ; e Alex ' in maç ; ın başında attığı gol ile 1-0 yenerek zirve yarışını sü ; rdü ; rmeye devam etti . Oynanan derbide tartışılan 3 kırmızı kartın yanı sıra maç ; ın ikinci yarısında Beşiktaş tarafından kazanılan penaltı atışı sırasında Bilica ' nın kurnazlık yaparak ç ; ukuru eşelemesi ile bir ç ; ok hakem kararın sadece sarı kart olmadığı ve Hü ; seyin Gö ; ç ; ek ' in sarı kartını fual iç ; in mi yoksa penaltı noktasını eşdiği iç ; in mi verdiği bir muamma olarak gö ; rü ; lü ; yor .

KİTABA GÖ ; RE İHTAR ALIR

Merkez Hakem Komitesinin Futbol oyun kuralları kitabına gö ; re ; 51 . madde : Bir oyuncu ayağıyla oyun alanına izin verilmeyen işaretler yaparsa , sportmenlik dışı davranıştan dolayı ihtar verilecektir . Eğer hakem , bunun maç ; sırasında yapıldığını fark ederse , top oyun dışı olduğu zaman kusurlu oyuncuya ihtar vermelidir . şeklinde bir madde var .