Ülker Talihlisi, Umut Bulut İle Yemek Yedi

Ülker Ayın Golü yarışmasının bu ayki talihlisi Aykut Can, Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde öğle yemeği yedi.

Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında Manisaspor'a attığı golle Ülker Ayın Golü yarışmasında ilk sırada yer alan Umut Bulut, yarışmanın talihlisi Aykut Can ile yemekte bir araya geldi.
Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut yemekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Oynadığımız maçlarda böyle güzel goller ara ara attığım için ben mutlu oluyorum. Taraftarlarımızın bizi seçmesi, bu arada arkadaşımızın bilmesi ve böyle bir ortamın olması da benim için mutluluk verici bir olay" dedi.
Ayın golünü bilen talihli ve Trabzonspor taraftarı Aykut Can ise ayın golünü seçerken zorlanmadığını belirterek, "Çok güzel bir gol oldu. Yeter ki bundan sonra böyle güzel goller olsun bize sadece tuşlamak kalıyor. Aslında işin zorunu onlar yapıyor" diye konuştu.
Daha sonra Umut Bulut, tahlili Aykut Can'la hatıra fotoğrafı çektirerek kendisine imzalı formasını hediye etti. İkili yemekte uzun bir süre sohbet etme imkanı da buldu.