Teofilo Gutierrez beğenilmedi

Trabzonspor'un devre arasında Gökhan Ünal'ı göndermesiyle kadrosuna kattığı Kolombiyalı Teofilo Gutierrez ile sezon sonu yollarını ayıracak.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) 2009 yılının en golcü oyuncular sıralamasında Deportiva Junior de Barranquilla takımında 43 maçta attığı 30 golle 4. sırayı elde eden Teofilo, Karadeniz temsilcisinde ilk 11'de forma şansı bulamadı. Başarılı forvet, gol atma başarısı gösteremedi. Trabzonspor'da sadece 1'i ilk 11'de olmak üzere lig ve kupada toplam 12 maçta 317 dakika sahada kalan Teofilo Gutierrez, rakip fileleri gol bırakamadı.

Teofilo Gutierrez, sadece ligin 20. haftasındaki Manisaspor karşılaşmasında ilk 11'de forma giydi. Bu mücadelede 72 dakika boyunca sahada kalan Kolombiyalı oyuncu, daha sonra teknik direktör Şenol Güneş tarafından sahaya ilk 11'de sürülmedi. Henüz golle tanışamayan Gutierrez, devre arasında Fenerbahçe'ye giden Gökhan Ünal'ın yerine gelmişti. Bir önceki sezon Trabzonspor'da 15 gol kaydeden Gökhan Ünal, bu sezon ise devre arasına kadar Bordo-Mavili formayla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kayserispor maçları olmak üzere 2 gol kaydetmişti. Gökhan Ünal bu sezon kötü bir dönem geçirmesine karşın, hiç gol atamayan Teofilo Gutierrez'den daha iyi performans göstermişti.

HATIRA ORMANI TARAFTARLARI BULUŞTURDU

Trabzonsporluların internetteki buluşma adreslerinden bordomavi.net'in organize ettiği ve 28 Mart'ta Samsun'da gerçekleşmesi planlanan; ancak son anda engellenen hatıra ormanı projesi bugüne dek pek de bir araya gelmeyen farklı taraftar gruplarını adeta birleştirdi. 61 gençlik, 6t1s, çılgınlar, Gurbetçi Gençler, Trabzonlu Gençler, Trabzon Taraftar Derneği ve Vakfıkebirliler gibi taraftar oluşumları birer bildiri yayınlayarak bordomavi.net'i desteklediklerini açıkladılar. Öte yandan site yetkilileri, Samsun'da yapılması düşünülen hatıra ormanının daha geniş bir katılımla Trabzon'da gerçekleştirilip, Trabzonspor'a destek yolunda hayatlarını kaybetmiş taraftarların isimlerini yaşatacaklarını söylediler.