Seri galibiyetlere başlıyoruz

Bursaspor'un başarılı Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlami, İstanbul Büyükşehir yenilgisini unuttuklarını ve seri galibiyetler almak için Antalyaspor'u yeneceklerini iddia etti.

Süper Lig’in zirvesinde yer alan Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Eğer şampiyon olmak istiyorsak, önümüze çıkan engelleri birer birer yıkmalıyız” dedi. Antalyaspor’un çok güçlü bir rakip olduğunu, fakat kendi sahalarında sürpriz bir sonuç istemediklerini vurgulayan Sağlam sözlerine şu şekilde devam etti:
“Alacağımız sonuçla şu anda bulunduğumuz konumu ne kadar hak ettiğimizi göstermek isteyeceğiz. Zor olacak ama çok büyük bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda, arkadaşlarımızın sorumluluk duyguları bu karşılaşmanın da üstesinden gelebilecek düzeyde. Belediye karşısında aldığımız mağlubiyete tabii ki üzüldük. Ancak her kulüp böyle bir kayıp yaşayabilir. Ancak Antalyaspor’u yenerek seri galibiyetler için ilk adımı atacağımızı düşünüyorum”dedi.
Zorlu maç için taraftara da çağrı yapan yeşil-beyazlı takımın teknik patronu, “Taraftarımızın bundan önceki haftalarda olduğu gibi, Atatürk Stadı’nda karnaval havası oluşturarak bizim performansımıza olumlu katkı yapmalarını istiyoruz. Galibiyeti de maç bitiminde onlarla beraber lider olarak yaşamak tek amacımız. Onlar zaten gerekli sorumluluğu aldılar. Çok güzel katkı yapıyorlar” dedi.