Pırellı Simülatörü Ile Wrc Deneyımı

Motor sporlarındaki 100 yıllık başarısı ve deneyimleri ile 2008-2010 yılları arasında FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın resmi lastik tedarikçisi olan Pirelli, WRC heyecanını, en gerçekçi yarış simülatörüyle İstanbul'da yaşatıyor

Motor sporlarındaki 100 yıllık başarısı ve deneyimleri ile 2008-2010 yılları arasında FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın resmi lastik tedarikçisi olan Pirelli, WRC heyecanını, en gerçekçi yarış simülatörüyle İstanbul'da yaşatıyor.
Dünyanın en çok izlenen motor sporları organizasyonlarından biri olan FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) Türkiye ayağı bu yıl 15-18 Nisan 2010 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Yerli ve yabancı yarış severlerin büyük bir heyecanla beklediği WRC Türkiye Rallisi'nden önce ise, rekabet ve heyecan İstanbul'da yaşanıyor.
01-06 Nisan tarihleri arasında İstinye Park, 07-12 Nisan tarihleri arasında ise Caddebostan sahilinde, yarış severlere ve motor sporları meraklılarına heyecan dolu dakikalar yaşatacak olan Pirelli WRC Simülatörü birebir WRC aracı özelliklerine sahip olması ile dikkat çekiyor.
İstinye Park'ta herhangi bir mağazadan 50TL ve üzeri alışveriş yapanlar Pirelli Simülatörü yarışma hakkı kazanacaklar. 10 gün boyunca unutulmaz bir WRC deneyimine tanık olacak İstanbullu yarış severler, ayrıca Virgin Radio Dj'lerinin müzik yayını eşliğinde keyifli zaman geçirirken Redbull içeceklerinin de tadına varabilecekler.
Pirelli Simülatörü'nde en iyi zamanlamayı yapan kişi WRC Türkiye Rallisi Özel Seyirci Etabı'na çift kişilik davetiye kazanarak bu heyecanı özel yerden izleyebilecek. Ayrıca Pirelli simülatörünü deneyen herkes, sürpriz hediyeler kazanma şansı da yakalayacak.