Lassa Ralli Takımı İtalya'da Yoluna Devam Ediyor

2010 yılında da İtalya'da mücadele eden Lassa Ralli Takımı ikinci yarışına 10-11 Nisan tarihleri arasında katılıyor

2010 yılında da İtalya'da mücadele eden Lassa Ralli Takımı ikinci yarışına 10-11 Nisan tarihleri arasında katılıyor. İtalya Toprak Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Rally Conca D'oro'da Volkan Işık'ın co-pilotu Vedat Bostancı olacak.
Yurtdışı yarışlara katılma kararının ardından 2010 yılında da İtalya'da mücadele eden Lassa Ralli Takımı, ikinci yarışı için hazırlıklarını sürdürüyor. Lassa Ralli Takımı, bu yıl katılacağı ikinci yarış olan İtalya Toprak Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Rally Conca D'oro'da, Peugeot 207 S2000 araçla yarışacak.
VOLKAN IŞIK'IN CO-PİLOTU VEDAT BOSTANCI
Volkan Işık'a Rally Conca D'oro'da, tecrübeli co-pilot Vedat Bostancı eşlik edecek. 2003 İstanbul Rallisi'nden bu yana parkurlarda yer alan Vedat Bostancı'nın 2005 İstanbul Rallisi Co-Pilot Şampiyonluğu, 2006 İstanbul Rallisi Grup N 1'inciliği ve 2007 Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası Genel Klasman 1'inciliği gibi birçok başarısı bulunuyor.
HANDCUT LASTİKLER KULLANILACAK
Lassa Ralli Takımı bu rallide, ilk yarışın bir etabında kullandığı, son derece iyi sonuçlar elde ettiği ve elde edilen verilerle daha da geliştirilen handcut lastikleri tercih edecek.
'BABA' FİLMİNE KONU OLAN TOPRAKLAR
İtalya Toprak Şampiyonası'nın ilk ayağı olan ve Sicilya'da ünlü Godfather (Baba) filmindeki Don Corleone karakterinin soyadını aldığı Corleone yakınlarında düzenlenecek Rally Conca D'oro, 3 etabın 3'er kez geçileceği toplamda 100 km'den oluşacak.