Tartışılan hakem o pozisyon için de dedi?

Dünkü, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin olay hakemi Hüseyin Gökçek, Fenerbahçeli futbolcu Bilica'nın pozisyonu ile ilgili şunları söyledi...

  Lig TV ' nin internet sitesinin haberine gö ; re ; sahalarda ender olarak gö ; rü ; lebilecek bu centilmenlik dışı hareket sonrası hakem Hü ; seyin Gö ; ç ; ek de sert biç ; imde eleştirilmişti . Eleştiriler Gö ; ç ; ek ' in Bilica ' ya ilk sarı kartı Uğur İnceman ' a penaltı pozisyonunda yaptığı faulden dolayı verdiği , ancak penaltı noktasını bozmasına kart gö ; stermediği yani 2 . sarıdan atmadığı yö ; nü ; ndeydi .

Konu medyada ve kamuoyunda tartışılırken , sis perdesi erken dağıldı . Lig TV ' de her sabah saat 10 . 00 ' da yayınlanan Gü ; naydın Futbol programının yorumcusu Atilla Gö ; kç ; e , Hü ; seyin Gö ; ç ; ek ' in sarı kartı niye gö ; sterdiğini aç ; ıkladı .

SARI KART ' KAZI Ç ; ALIŞMASINA ' !

Bu sabah Hü ; seyin Gö ; ç ; ek ' in bir MHK ü ; yesini aradığını belirten Atilla Gö ; kç ; e şunları sö ; yledi :

' Hü ; seyin Gö ; ç ; ek , bir MHK ü ; yesini aramış ve Bilica ' ya sarı kartı penaltı noktasını bozduğu iç ; in gö ; sterdiğini sö ; ylemiş '

Bö ; ylece Hü ; seyin Gö ; ç ; ek ' in penaltı noktasını bozan Bilica ' ya sarı kart gö ; stermediği yö ; nü ; ndeki eleştiriler de boşa ç ; ıkmış oldu .

Ancak tartışmalar ' O zaman penaltı pozisyonunda yaptığı faul nedeniyle niye sarı kart gö ; stermedi ' şeklinde de sü ; rebilir .


Vatan