Quaresma'ya Beşiktaş'tan muhteşem teklif

İnter ekibinde forma şansı bulamayan Portekizli oyuncu Quaresma'ya Beşiktaş yönetimi muhteşem bir teklif ile İnter'in kapısını çalmayı planlıyor.

  Beşiktaş ' ın bir sü ; redir peşinde olduğu Ricardo Quaresma ' nın menaceri Jorge Mendes , aynı zamanda dü ; nya transfer rekortmeni Cristiano Ronaldo ' nun temsilciliğini yapan Portekizli menacer , Siyah-Beyazlı ekibin peşinde olduğu İnter ' li yıldızın Tü ; rkiye ' ye gelmeye pek sıcak bakmadığını sö ; yledi . Mendes , &ldquo ; Beşiktaş ciddi şekilde Quaresma ile ilgileniyor . Kulü ; bü ; İnter ' le de gö ; rü ; şmelerde ö ; nemli aşamalar kaydettiler . Hatta işi bitirmek ü ; zereler . Ancak oyuncum , Tü ; rkiye ' de forma giyme fikrine pek sıcak bakmıyor . İtalya ' da kalmak veya bir başka bü ; yü ; k ligde oynamak istiyor . Ben de onun Beşiktaş ' a gitmesini isterim , benden taraf da bir sorun yok , ancak Quaresma ' nın ikna olması zor gö ; zü ; kü ; yor&rdquo ; şeklinde aç ; ıklama yaptı .

Beşiktaş ikna iç ; in iki yö ; netici gö ; nderiyor
Bu arada Siyah-Beyazlı yö ; neticilerin , yarın oynanacak İnter-Barcelona Şampiyonlar Ligi maç ; ından ö ; nce Jorge Mendes ile bir araya gelip , son kez gö ; rü ; şecekler . Kritik transfer pazarlığında Beşiktaş ' ı Serdal Adalı ve Cengiz Cengiz Zü ; lfikaroğlu ikna ç ; abaları gö ; sterecekler .