Mustafa Denizli'nin korkaklığı Beşiktaşlıları çileden çıkardı

Fenerbahçe ile 'Tamam ya da Devam' maçına çıkan Beşiktaş'ta, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin 8 defansif futbolcuyla sahaya çıkması, Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışından etti.

  Bugü ; ne kadar Tü ; rkiye ' de 3 bü ; yü ; k kulü ; p ile şampiyonluk sevinci yaşayan Beşiktaş Teknik Direktö ; rü ; Mustafa Denizli , Fenerbahç ; e maç ; ında sahaya sü ; rdü ; ğü ; kadro ile Beşiktaşlıların tepkisini ç ; ekti .

Mustafa Denizli zorlu Fenerbahç ; e karşılaşmasına İbrahim Kaş , Sivok , Ferrari , İbrahim Ü ; zü ; lmez , İbrahim Toraman , Fink , Ernst ve İsmail gibi defansif yö ; nü ; gü ; ç ; lü ; isimlerle başlaması , maç ; ın 2 . yarısının başında Uğur İnceman gibi bir defansif oyuncu daha oyuna sokması Beşktaşlıları adeta ç ; ileden ç ; ıkardı .

Mustafa Denizli ' nin sahaya bö ; yle defansif bir kadro ile ç ; ıkması spor yazarları tarafından korkaklık olarak nitelendirildi . Maç ; a Fenerbahç ; e ' nin 4 puan gerisinde ç ; ıkan Beşiktaş ' ın galibiyetten başka bir şey dü ; şü ; nmemesi gerekirken Denizli ' nin savunma ağırlıklı bir kadroyla mü ; cadeleye başlaması ve adeta sadece beraberliği dü ; şü ; nmesi Beşiktaşlıların ve spor medyasının tepkisini ç ; ekti .

Fenerbahç ; e karşısında yenik durumdayken Yusuf , Holosko , Serdar gibi hü ; cum yö ; nü ; kuvvetli oyuncuları değerlendiremeyen Mustafa Denizli , Serdar Ö ; zkan ' ı 81 . dakikada oyuna sü ; rerken , Holosko ' yu maç ; ın bitimine 5 dakika kala oyuna dahil etti .

Beşiktaş Teknik Direktö ; rü ; Mustafa Denizli ' nin bu korkak tavrı belki de Beşiktaş ' ın Şampiyonlar Ligi ' ne katılma şansını imkansız hale getirdi .