Kaliforniya'da Derbi Heyecanı

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Kaliforniya Eyaleti'nde yaşayan Türkler, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Silikon Vadisi'nde bulunan Fenerbahçe USA West Derneği'nde büyük bir heyecanla izledi.

  Dev ekranda projektörle sunulan derbi maçını izlemek için derneğe gelenler arasında Fenerbahçelilerin yanı sıra Beşiktaş , Trabzonspor ve Galatasaray tarafları da yer aldı . Maç bitiminde büyük sevinç yaşayan Fenerbahçe taraftarları mangal keyfi yaparken , Beşiktaş ' ın şampiyonluk şarkısı da çalınarak dostluk mesajları verildi . Maçı izleyenler arasında bulunan Fenerbahçe USA West ' in Başkanı Harun Sevimli derbi maçla birlikte aynı zamanda derneğin açılışını da yaptıklarını vurgulayarak , " Açıkçası bu kadar
Türk ' ün geleceğini beklemiyorduk , derneğin açılışını yapmak bugüne nasip oldu , düşüncelerimiz daha da büyümek , burada piknik organizasyonları yapmak . Güzel bir şekilde Türk toplumunu spor altında bir araya getirmek istiyoruz . Yönetim kurulundaki arkadaşlara ve tüm destek verenlere çok teşekkür etmek istiyorum " şeklinde konuştu .
Star Amerika ' da program sunucusu olan Ali Özkan ise " Bugün burada harika bir atmosfer vardı " diyerek geceyi özetledi .
Maçı izleyenler arasında bulunan Birleşik Amerikalı Tim McDonnel ise , " Fenerbahçe ve Türkiye ' yi seviyorum , şuanda gayet iyiler , çok iyi oynuyorlar " diyerek duygularını özetledi .
Kaliforniya ' da yaşayan Türk öğrenci Aslı Kozan ( 15 ) ise , " Gurbette olup buradan maçı izlemek gayet heyecan verici , maçı kendi ülkemde İstanbul ' da izlemek isterdim tabi ki ama buradan da izlemek gayet zevkli " diye konuştu .
Hayriye Korkmaz da , " Burada maçı izlemek çok güzel , Türkiye ' ye gittim zannettim . İki oğlum var biri Fenerli biri Beşiktaşlı , şimdi burada Fenerli oğlumun yanındayım . Buraları çok beğendik " dedi .