Kayseri Erciyesspor, Giresunspor İle Yenişemedi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Play- off hedefi bulunan Giresunspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Giresunspor Yardımcı Antrenörü Hakan Keleş, Kayseri'ye 3 puan hedefi ile geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını kaydederek, kalan maçlarda en iyi mücadele göstereceklerini söyledi. Keleş, "Hafta içi çok iyi çalışarak 3 puan hedefi ile Kayseri'ye gelmiştik. Güzel bir maç oldu. İkinci yarıda takımımız, üstünlüğü ele geçirdi ve 90+4'de beraberliği yakaladı. Play-off'a kalacağımızı düşünüyorum. Kayıpsız 9 puan alarak Play-off'a yükseliriz" diye konuştu.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim ise, ligde kalmayı garantileyecek olan 3 puanı alamadıklarını kaydederek, "Giresunspor'da kazandığımız takdirde ligde kalma adına büyük avantaj sağlayacaktık. Matematiksel açıdan bu işi bitireceğimiz bir maçtı. Hedefi ciddi olan bir takımla oynadık. Sonucu önümüze koyduğumuz zaman üzüldüğümüz bir maç oldu. İkinci yarı çok önemli pozisyonları kaçırdık. 90+4'te yediğimiz gol maçtan 1 puanla ayrılmamıza neden oldu. Bundan sonraki 3 maçta bizi kümede
bırakacak puan ya da puanlar almayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.