Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçının ardından

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Beşiktaş'ı 1-0 yendikleri derbi maçta, hakem Hüseyin Göçek'in maçın ağırlığını kaldıramadığını söyledi.

  Derbi maç ; ın ardından basın mensuplarına aç ; ıklamalarda bulunan Şekip Mosturoğlu , maç ; ın hakeminin derbiyi iyi yö ; netemediğini ifade ederek , ' Hakem atamasından ö ; nce başlayan spekü ; lasyonlar ve sonrasındaki tartışmalar , hakemin bu derbiyi iyi yö ; netmesine engel oldu . Maalesef derbi maç ; ın ağırlığını kaldıramadı . Spekü ; lasyonlar bu sonuç ; ları doğuruyor . Ben penaltı pozisyonlarını seyredemedim , ama bu tü ; r pozisyonların olduğu sö ; ylendi . Taraftarımızın , futbolcularımızın ve teknik heyetimizin inancıyla ç ; ok zor bir maç ; ı kazandık . İnşallah sezon sonunda da şampiyonluk kutlamasını bö ; yle yaparız . Taraftarımız hep yanımızdaydı . Onların desteğiyle buralara geldik , kendilerine teşekkü ; r ediyorum ' dedi .

Asbaşkan Ali Koç ; ise son 5-6 maç ; tır bir ç ; ıkış yakaladıklarını belirterek , ' Taraftarımıza hak ettiği başarıyı sunmak istiyoruz . Hem futbol , hem de diğer branşlarda tarihi gü ; nler yaşayacağımızı dü ; şü ; nü ; yorum . Son haftalarda Şü ; krü ; Saracoğlu Stadı ' nı dolduran taraftarımıza teşekkü ; r ediyorum . Bu inanç ; olursa , bu camianın başaramayacağı birşey yok ' ifadelerini kullandı .

Fenerbahç ; e ' nin genç ; futbolcusu Ö ; zer Hurmacı de Beşiktaş ' ın defansif ağırlıklı bir kadroyla ç ; ıkmasının kendilerini rahatlattığı kaydederek , ' Rakibimizin savunma ağırlıklı oynaması bizi rahatlattı . İlk yarıda ç ; ok iyi oynadık . İkinci yarı skoru korumak istedik . Genelde maç ; ı hak eden taraf bizdik . Bu 3 puanın bize şampiyonluk kapısını aç ; acağını dü ; şü ; nü ; yorum ' diye konuştu .