Ziraat Türkiye Kupası Finali Urfa'da oynanması kesin gözüyle bakılıyor

5 Mayıs tarihinde Fenerbahçe ile Trabzonspor finaline ev sahipliği yapılacak yer belli oluyor ve finalin en gözde yeri Urfa'da oynanması kesin gözüyle bakılıyor.

  Ö ; nceki gü ; n finalin bu statta oynanmasını isteyen Fenerbahç ; e ' nin ardından Trabzonspor yö ; netimi de Şanlıurfa ' ya olur demesiyle . Trabzon ' daki gö ; rev sü ; resi iç ; inde kulü ; be kombine desteği sağlayan ve bordo-mavili takımın hiç ; bir maç ; ını kaç ; ırmayan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ' ın ricası daha ö ; nce GAP Arena yerine Atatü ; rk Olimpiyat Stadı ' nı isteyen yö ; netimi ikna ç ; abaları olumlu sonuç ; landı .

HERKES ' OLUR ' DEDİ
Teknik direktö ; r Şenol Gü ; neş ve futbolcuların da ' Finalin nerede oynanacağı ö ; nemli değil . Ç ; ıkıp mü ; cadelemizi eder , kupayı alırız ' şeklinde konuşması yö ; netimin Şanlıurfa ' yı seç ; mesinde bir başka etken oldu . Bu yıl aç ; ılışı yapılan 30 bin kişi kapasiteli GAP Arena ' ya hü ; kü ; met ve federasyonun da sıcak baktığı , iki kulü ; bü ; n de onay vermesi nedeniyle maç ; ın Şanlıurfa ' da oynanacağı ö ; ğrenildi . Futbol Federasyonu , konuyla ilgili resmi aç ; ıklamayı ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde yapacak .