'Yönetim hakkında söylenenler asılsız'

Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz haftaki Diyarbakırspor maçında bazı futbolculara yönelik taraftar protestosunun yönetim tarafından organize edildiği iddialarının asılsız olduğunu belirterek kınadı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, geçen hafta sonunda Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Diyarbakırspor maçında, tribünlerde futbol takımı ve bazı futbolcular aleyhine protestolar gerçekleştirildiği hatırlatıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

''Ne yazık ki, pazar gününden itibaren yayınlanan bazı yazı ve haberlerde, Galatasaray Kulübü yönetiminin protestoları organize etmek suçlamasıyla, asılsız şekilde töhmet altında bırakıldığını görüyoruz. Değerli Galatasaraylıların ve tüm spor kamuoyunun kesinlikle bilmesi gerekiyor ki protestoları Galatasaray yönetiminin yaptırdığını söylemek, en yalın söylemle bir iftiradır. Bu iddiaları seslendirenleri ve bununla ilgili spekülatif haberlere imza atanları Galatasaray Spor Kulübü olarak kınıyoruz. Bu tür spekülatif düşünce içinde bulunanlardan tek bir ricamız var: Lütfen kulübümüzü, futbol takımımızı, futbolcularımızı ve taraftarımızı, kendi dünyalarınızda yarattığınız tasarımlarınızın içine çekmeyin. Galatasaray'ı rahat bırakın.''