Kadıköy'deki dev derbide muhtemel 11'ler

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş yarın Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Her iki takımın ise sahaya süreceği muhtemel 11'ler şöyle:

  Turkcell Sü ; per Lig ' de 2009-2010 sezonunun son derbisinde ezeli rakipler Fenerbahç ; e ile Beşiktaş , yarın Kadıkö ; y ' de karşı karşıya gelecek .

Fenerbahç ; e Şü ; krü ; Saracoğlu Stadı ' nda saat 19 . 00 ' da başlayacak ve Lig TV ' den naklen yayınlanacak maç ; ı , hakem Hü ; seyin Gö ; ç ; ek yö ; netecek .

Kariyerinde 2 . kez derbi maç ; ta dü ; dü ; k ç ; alacak Hü ; seyin Gö ; ç ; ek ' in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Serkan Genç ; erler yapacak . Dev maç ; ın dö ; rdü ; ncü ; hakemi ise Serkan Ç ; ınar .

Derbi maç ; ın hakem gö ; zlemciliğini Hamdi Kutval , Futbol Federasyonu temsilciliğini ise Orhan Kaya Tok ile Şü ; krü ; Kaplan ü ; stlenecek .

Ezeli rakipler , derbi maç ; ın hazırlıklarını bugü ; n yapacakları basına kapalı antrenmanlarla tamamlayacak .

-FENERBAHÇ ; E CEPHESİ-

Ligde son haftalardaki ç ; ıkışıyla şampiyonluk yarışında bir ara azalan umutlarını yeşerten Fenerbahç ; e , derbi maç ; tan da galibiyetle ayrılarak , lider Bursaspor ile arasındaki 1 puanlık farkı korumayı hedefliyor .

Son yıllarda ezeli rakiplerine karşı ligdeki derbi maç ; larında galibiyet sayısında ü ; stü ; nlü ; k kuran sarı-lacivertli ekip , Kadıkö ; y ' de bü ; yü ; k taraftar desteği altında oynayacağı maç ; ta mutlak galibiyeti amaç ; lıyor .

' ' Sarı Kanaryalar ' ' da derbi ö ; ncesi , sakatlıklarının ardından Uğur ve Cristian ' ın rehabilitasyon ç ; alışmaları sü ; rü ; yor . Sakatlıkları bulunan Bilica ile omuzunda sakatlığı olan ve dü ; n akşam uzun bir aradan sonra takımla ç ; alışan Gö ; khan Gö ; nü ; l ' ü ; n , maç ; la ilgili durumlarına bugü ; n ve yarın sabahki antrenmanlardan sonra karar verilecek .

-BEŞİKTAŞ CEPHESİ-

Ligde son 2 maç ; ta golsü ; z berabere kalarak zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş , dü ; nkü ; maç ; ını kazanan lider Bursaspor ' un maç ; eksiğiyle 8 puan gerisinde bulunuyor .

Kadıkö ; y ' de konuk olacağı Fenerbahç ; e ' nin ise 4 puan arkasında olan siyah-beyazlılar , derbi maç ; tan galip ayrılarak , şampiyonluk umutlarını son 4 haftaya taşımak amacında .

' ' Kara Kartallar ' ' da sakatlıkları sü ; ren Nihat , Tabata , Nobre , Ekrem ve Ramazan derbide forma giyemeyecek . Sakatlığı bulunan Yusuf ' un da oynama olasılığı az . Sakatlığı atlatan Ferrari takıma dö ; nerken , İbrahim Toraman , Tello ve Holosko ' nun da derbide oynayabilecekleri bildirildi .

-OLASI 11 ' LER-

Derbi maç ; a ezeli rakiplerin ç ; ıkması beklenen 11 ' leri şö ; yle :

Fenerbahç ; e : Volkan Demirel , Gö ; khan Gö ; nü ; l ( Bekir ) , Lugano , Bilica ( Deniz ) , Andre Santos , Mehmet Topuz , Selç ; uk , Emre , Ö ; zer , Alex , Gü ; iza

Beşiktaş : Rü ; ştü ; , İbrahim Toraman , Sivok , Ferrari , İbrahim Ü ; zü ; lmez , Fink , Ernst , Uğur , Serdar , Tello , Bobo