İnter - Juventus: 2-0 maç sonucu

İtalya Seri A Ligi'nde İnter 134. randevuda Juventus'u Maicon Ve Eto'nun golleri ile 2-0 geçerek maç fazlasıylada olsa liderliğe yükseldi.

  Serie A ' da 34 . haftanın ilk maç ; ında ; liderliği Roma ' ya kaptıran ikinci sıradaki Inter , 154 . ' İtalya Derbisi ' nde sıkıntılı Juventus ' u evinde ağırladı .

Giuseppe Meazza Stadı ' nda yapılan maç ; a ev sahibi Milano ekibi ; Julio Cesar ; Maicon , Lucio , Samuel , Zanetti ; Thiago Motta , Cambiasso ; Pandev , Sneijder , Eto ' o ; Milito 11 ' i ile ç ; ıktı .

Konuk Torino ekibi ise sahada ; Buffon ; Zebina , Cannavaro , Chiellini , Grosso ; Marchisio , Melo , Sissoko ; Diego ; Del Piero , Iaquinta 11 ' i ile yer aldı .

İlk yarısından gol sesi ç ; ıkmayan mü ; cadeleye kartlar damgasını vurdu . 18 . dakikada Iaquinta ilk kartı gö ; ren isim olurken , Felipe Melo ve Sissoko Juventus adında 21 . dakikada sarı kartla cezalandırıldı .

Inter ' de ise 19 . dakikada Samuel ve 21 . dakikada Motta kartla cezalandırılan isimler olurken , 37 . dakikada Zanetti ' ye yaptığı faul sonrasında sarı kart gö ; ren Sissoko ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Juve ilk yarıyı 10 kişi tamamladı .

Rakibinin 10 kişi olmasının avantajını kullanmak isteyen Inter , yakaladığı fırsatları değerlendiremezken , 74 ' te Stankovic ' e yaptığı faul sonrasında Chiellini de kart gö ; renler kervanına katıldı .

Ve dakikalar 75 ' i gö ; sterdiğinde Inter golü ; buldu . . Ceza sahası ç ; izgisi ü ; zerinde Topu gö ; ğsü ; yle kontrol eden Maicon , Amauri ' nin ü ; zerinden aşırttığı topu diziyle kontrol etti ve harika bi vuruşla meşin yuvarlağı kö ; şeye gö ; nderdi .

80 . dakikada Balotelli ' nin kullandığı serbest vuruş direkten geri gelirken , 88 ' de Diego ' nun frikiği Cesar ' ın ellerinde kaldı .

90+2 ' de solda topla buluşan Muntari ' nin iç ; eriye ç ; evirdiği topu ; altı pasın hemen gerisinden ağlara gö ; nderen Eto ' o Juventus ' un işini bitiren gole imzasını attı .

Kalan dakikalarda skor değişmeyince Inter rakibini 2-0 mağlup etti ve ö ; nemli bir 3 puan elde etti .

Inter 34 maç ; sonunda puanını 70 yaptı ve maç ; fazlasıyla Roma ' dan ldierliği devraldı . Konuk Juve ise 34 maç ; sonunda 51 puanda kaldı ve Şampiyonlar Ligi yarışının bir hayli gerisinde kaldı .