Fenerbahçe ve Beşiktaş sahaya nasıl çıkacak?

Pazar günü Turkcell Süper Lig'de karşılaşacak olan Fenerbahçe ve Beşiktaş son hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Beşiktaş karşısına ideal kadro ile çıkmayı planlıyor. Beşiktaş'ta ise Mustafa Denizli'nin sürpriz yapması bekleniyor.Daum farklı bir taktik ile Fenerbahçe'yi Beşiktaş karşısına çıkaracak

  Fenerbahç ; e ile Beşiktaş arasındaki zorlu mü ; cadele yarın saat 19 . 00 ' da Fenerbahç ; e Kadıkö ; y Şü ; krü ; Saraç ; oğlu Stadı ' nda oynanacak . Maç ; ı hakem Hü ; seyin Gö ; ç ; ek yö ; netecek . Hü ; seyin Gö ; ç ; ek ' in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Serkan Genç ; erler yapacak . Karşılaşmanın dö ; rdü ; ncü ; hakemi ise Serkan Ç ; ınar .

FENERBAHÇ ; E HEDEF MUTLAK GALİBİYET


Fenerbahç ; e sahasında konuk edeceği Beşiktaş ' ı yenip Bursaspor ile arasındaki 1 puanlık farkı korumak istiyor . Bursaspor ' un Gaziantepspor ' u yenerek haftayı 3 puanla kapatması , Fenerbahç ; e iç ; in Beşiktaş maç ; ının ö ; nemi daha da ö ; nemli hale geldi . Fenerbahç ; e sahadan mağlubiyet ile ayrılması durumunda ligin bitimine 4 hafta kala lider Bursaspor ' un 4 puan gerisine dü ; şmü ; ş olacak .

Fenerbahç ; e , Kadıkö ; y ' de taraftar desteğini de arkasına alıp Beşiktaş maç ; ından galip ayrılmak istiyor . Fenerbahç ; e ' de yarınki karşılaşmada sakatlıkları bulunan Uğur ve Cristian ' ın forma giymesi beklenmiyor . Gö ; khan Gö ; nü ; l ve Bilica ' nın yarınki Beşiktaş maç ; ında sahadaki yerlerini alacağı gelen haberler arasında .

BEŞİKTAŞ ' TA EKSİK Ç ; OK

Ligde oynadığı son iki karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Beşiktaş ' ın şampiyonluk iddiası yok denecek kadar az durumda . Maç ; eksiği ile lider Bursaspor ' un 8 puan gerisinde olan Beşiktaş , yarınki Fenerbahç ; e karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp sezonu en kö ; tü ; ihtimalle 2 . olarak bitirme planları yapıyor .

Beşiktaş ' ta eksik futbolcuların ç ; okluğu Mustafa Denizli ' yi dü ; şü ; ndü ; rü ; yor . Yarınki Fenerbahç ; e maç ; ında sakatlıkları devam eden Nobre , Nihat , Tabata , Ekrem , Ramazan ve Yusuf forma giyemeyecek .

Fenerbahç ; e ve Beşiktaş maç ; a şu kadrolarla ç ; ıkması bekleniyor :

FENERBAHÇ ; E
Volkan Demirel
Gö ; khan Gö ; nü ; l
Lugano
Bilica
Andre Santos
Selç ; uk
Emre
Mehmet Topuz
Ö ; zer Hurmacı
Alex
Gü ; iza

Fenerbahçe ve Beşiktaş sahaya nasıl çıkacak?

BEŞİKTAŞ
Rü ; ştü ;
İbrahim Toraman
Ferrari
Sivok
İbrahim Ü ; zü ; lmez
Fink
Ernst
Serdar
İsmail Kö ; ybaşı
Tello
Bobo

Fenerbahçe ve Beşiktaş sahaya nasıl çıkacak?