Dev derbide taraftardan çok güvenlik görevlisi!

Süper Lig'de 18 Nisan Pazar günü saat: 19:00'da oynanacak olan dev derbide İstanbul valiliği olağanüstü hal ilan edip derbide görev alacak görevli sayısını 3216 olarak belirledi. Dev derbide Beşiktaş'ın taraftarlarına 2 525 Bilet ayrılmıştı.

  İstanbul valiliği Kadikö ; y Şü ; krü ; Saraç ; oğlu Stadı ' nda oynanacak dev derbiyi sıkı gü ; velik tedbirleri alarak oynatacak . Derbi maç ; ın saati : 19 : 00 olarak belirlendi .

Derbi maç ; ta bileti olmayan kişiler stad etrafından uzaklaştırılacak , maç ; bitimi ile stad etrafını saracak olan gü ; venlik gö ; revlileri en ufak kargaşada taraftarlara mü ; dahale edeceği bildirildi

Derbi maç ; ta 2 bin 266 polis , 950 ö ; zel gü ; venlik olmak ü ; zere toplam 3 bin 216 gö ; revli gü ; venlik iç ; in sorumlu olarak gö ; revlendirildi . Ayrıca , 184 ' ü ; stat , 25 ' i polis kamerası olmak ü ; zere 209 kamera ile stadın her yeri ince detayları ile kayıt edilecek .

Maç ; ta 2 bin 525 kişilik bö ; lü ; m ayrılan konuk Beşiktaşlı taraftarları kesinlikle stata toplu organizasyonlar ile stad etrafına yaklaştırılmayacak .

Derbi iç ; in emniyeti saat : 14 : 00 ' dan başlayıp maç ; ın bittikten sonra herkes evlerine gitmeden bitmeyecek . Maç ; ın başlamasıyla tedbirler ü ; st dü ; zeyde tutulacak .