Bursaspor Rakiplerine Bakmadan Şampiyon Olmak İstiyor

Bursaspor'da Gaziantepspor karşısında alınan 3 puanın coşkusu yaşanıyor

  Bursaspor ' da Gaziantepspor karşısında alınan 3 puanın coşkusu yaşanıyor . Yönetim 47 yıl sonra tarihe geçmek için kolları sıvarken , Yeşil-beyazlılar rakiplerinin maçlarına bakmadan kalan 3 maçı da kazanıp şampiyon olmayı hedefliyor .
Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı , Gaziantepspor karşısında 3 puan alarak şampiyonlukta bir engeli daha aştıklarını belirterek . " İnşallah Galatasaray ' ı da Ali Sami Yen ' de yenerek yolumuza devam edeceğiz . Kayseri ' den de sahamızda 3 puan alacağımızı düşünüyorum . Belki Beşiktaş maçına kalmayacak , son maça kalmayacak gibi gözüküyor . Öyle ümit ediyoruz " dedi .
47 sene sonra Bursa ' da şampiyonluk yaşatıp tarihe geçeceklerini söyleyen Bölükbaşı , " Bursa ' da o gün 9 şiddetinde deprem olacak . İnşallah deprem olmasın ama yer yerinden oynayacak . Taraftar olarak yönetim olarak tüm camia şampiyonluğa hazırız " diye konuştu .
Bölükbaşı , rakiplerin maçlarını takip ettiklerini ancak çok şey de beklemediklerini kaydederek , " Derbide beraberlik bizim işimize gelir . Ancak biz kendimize bakıyoruz . 4 maçımız kaldı . Rakiplerimizin durumuna bakmadan kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz . Bursa ve Bursalılar bu sevinci hakediyor . Tarihe geçmek çok mutluluk verici bir şey . Dünkü maçta pankartlarda gördük . Merinos da şampiyon oldu . Çifte şampiyonluk Bursa ' yı ayağa kaldıracak . Bundan sonraki senelerde çok daha güzel şeyler olacak " diye
konuştu .
Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç ise , futbolcuların Gaziantep karşısında çok iyi mücadele ettiğini kaydederek , " Son maçlar bizim için stresli geçiyor . Gaziantep çok önemli kırılma noktasıydı . Çok iyi mücadele ettik . Altın değerinde 3 puan aldık . Önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanından 3 puanla dönersek yolumuz açık olur " şeklinde konuştu .