Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek

Samandıra Tesisleri, dün Fabio Bilica'dan gelen son haberle adeta yıkıldı. F.Bahçe'nin derbide sergileyeceği defansif futbolda önemli bir yeri olan Brezilyalı oyuncu, yüzde 90 ihtimalle Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

  Mide kasındaki 1 . derece yırtık yü ; zü ; nden haftanın ilk idmanlarına katılamayan ve ö ; nceki gü ; n takımla ç ; alışmalara başlayan Sambacı ' nın ö ; zellikle kafa toplarına ç ; ıkarken ve vü ; cudunu zorlaması gerektiği zamanlarda ağrısı olduğu ö ; ğrenildi .

Tü ; m bu gelişmelerin ardından Bilica iç ; in son kararın maç ; saatinde verileceği biliniyor . . Eğer Brezilyalı , Beşiktaş ' a karşı oynamazsa , F . Bahç ; e ö ; nemli bir kalesini bozmuş olacak . . Ç ; ü ; nkü ; Lugano-Bilica ikilisi birlikte oynadığında Kanarya ' nın bileği bü ; kü ; lmü ; yor .

TEDBİR DENDİ AMA!

Bu arada F . Bahç ; e ' nin dü ; nkü ; idmanına ç ; ıkmayan Bilica ' nın ' tedbir ' olarak ç ; alışmada yer almadığı aç ; ıklandı . Sakatlığı sebebiyle oynayıp oynamayacağı merak edilen Gö ; khan Gö ; nü ; l ise dü ; n as takımla ç ; alıştı .

' AĞRIM VAR AMA OYNARIM '

Şü ; krü ; Saracoğlu ' da yarın F . Bahç ; e derbisine ç ; ıkacak olan Beşiktaş ' ta İbrahim Toraman sakatlığıyla ilgili bilgi verdi , Yusuf Şimşek ise derbiyi kazanacaklarıın sö ; yledi . İyileşen ve dü ; n takımla birlikte ç ; alışan Toraman , Lig TV ' ye yaptığı aç ; ıklamada &ldquo ; Ağrım var ama takımla idmana katıldım . Şu anda iyiyim . Hocamız gö ; rev verirse oynarım&rdquo ; ifadesini kullandı . 29 yaşındaki oyuncu Alex ' le ilgili bir soruya da &ldquo ; Her an oyunu etkileyecek bir oyuncu ama ö ; zel ö ; nlem alınmayacaktır . Fakat tabii ki hepimizin dikkat edeceği bir isim&rdquo ; değerlendirmesini yaptı .

YUSUF : KAZANACAĞIZ

Yusuf ise şunları sö ; yledi : &ldquo ; Bu maç ; bizim iç ; in ç ; ok ö ; nemli . Hatta bu sezon oynayacağımız en ö ; nemli karşılaşma . Maç ; ın deplasmanda olması bizim iç ; in ç ; ok da ö ; nemli değil . Ç ; ıkacağız , aslanlar gibi savaşıp , Kadıkö ; y ' den galibiyetle dö ; neceğiz . Başka şansımız yok . &rdquo ;