Alanzinho Mart Ayının En İyi Futbolcusu

Son haftalarda performansıyla göz dolduran Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Trabzoncell aboneleri tarafından Mart ayının en iyi futbolcusu seçildi.

  " TrabzonCell Ayın Futbolcusu " yarışmasının ikinci ayağı da sonuçlandı . 15 Nisan 2010 tarihine kadar gönderilen SMS ' lerin sonucunda Alanzinho , TrabzonCell aboneleri tarafından Mart ayının en iyi futbolcusu seçildi . Alanzinho , 19 Nisan Pazartesi günü Kasımpaşa ile Avni Aker ' de oynanacak maç öncesinde , taraftarlarının karşısında ödülünü Başkan Sadri Şener ' in elinden alacak .
Mart ayının en iyi futbolcusu seçilen Alanzinho , taraftarlar tarafından böyle anlamlı bir ödüle layık görülmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek , " Şenol Hoca ' nın gelmesi ile birlikte iyi mücadele eden bir takım olduk . Bunun sonucunda da ligde başarılı sonuçlar elde ettik . Bunda tüm takım arkadaşlarımın büyük emeği var . Bu kadar iyi futbolcunun yer aldığı bir takımda olmaktan ve bu ödüle layık görülmekten ötürü çok mutluyum . Tüm Trabzonlular ' a beni kendilerinden biri gibi gördükleri için
de ayrıca teşekkür etmek istiyorum . Pazartesi günü oynayacağımız Kasımpaşa maçında 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyorum " şeklinde dile getirdi .