75 günlük kabus bitecek mi?

75 gündür deplasmanda kazanamayan G.Saray, 'Ali Sami Yen Takımı' etiketinden kurtulmak istiyor. Manisa'da hata istemeyen Rijkaard, futbolcularını terapiye aldı.

  Galatasaray ' da zorlu Manisaspor maç ; ı ö ; ncesi nefesler tutuldu . Sü ; per Lig ' de son deplasman galibiyetini 31 Ocak 2010 ' da Denizli ' de 2-1 ' lik skorla alan sarıkırmızılılar , ardından dış sahada oynadığı 5 karşılaşmada ü ; ç ; puan sevinci yaşayamadı .
Kayseri ve Beşiktaş ile berabere kalan Cimbom , Eskişehir ve Trabzon ' dan ise mağlubiyetle dö ; nmü ; ştü ; . İki hafta ö ; nce Sivas ' ta uzatmalarda yıkılan ve galibiyeti kaç ; ıran Aslan , 75 gü ; nlü ; k deplasman kabusuna bugü ; n Manisa ' da son vermek istiyor . Galatasaray Teknik Direktö ; rü ; Frank Rijkaard , İzmir ' deki kampta talebelerini terapiye aldı .

' DERBİYİ RAHAT İZLEYELİM '
Rijkaard , ' Siz iyi bir takımsınız . Artık deplasmanda kazanma zamanı . Diyarbakır karşısında sergilediğiniz futbolu yarın ( bugü ; n ) tekrarlarsanız , Manisa ' dan galibiyetle dö ; neriz . Bursa ile fark aç ; ılmasın ; Fenerbahç ; e-Beşiktaş derbisini rahat rahat izleyelim ' diyerek futbolcularını motive etti . Gelecek hafta lider Bursa ' yı Ali Sami Yen ' de konuk edeceklerini hatırlatan Hollandalı teknik adam , ' Ligde daha her şey bitmedi . Son 5 maç ; ımızı kazanırsak , ligi ilk 2 sırada tamamlar ve Şampiyonlar Ligi vizesini alırız ' diye ekledi . Sarı-kırmızılı oyuncuların da Manisa ' dan galibiyetle dö ; nerek taraftarlarla aralarındaki soğuk savaşı sona erdirmek istedikleri ö ; ğrenildi .