Trabzoncell'li Sordu, Serkan Balcı Cevapladı

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Serkan Balcı, bu sezonki çıkışını ailesine ve takım arkadaşlarına bağladığını belirterek, uzun yıllar Trabzon'da kalmak istediğini söyledi.

  Trabzoncell ' in bu ayki konuğu olan Trabzonspor ' un başarılı oyuncusu Serkan Balcı , hakkında merak edilenleri cevapladı . Şampiyon olduğunuzda ilk yapacağınız şey nedir ve bu şampiyonluğu kime armağan etmek istersin? şeklindeki soruya Balcı , " Şampiyon olalım gerisine sonra karar veririz . O duygu çok farklıdır . Bu şampiyonluğu da eşime ve çocuğuma armağan ederim " diye cevap verdi .
Serkan Balcı , " Bu seneki çıkışını neye bağlıyorsun? " sorusuna ise " Aileme ve takım arkadaşlarıma bağlıyorum " yanıtını verdi . " Trabzonspor ' dan sonra tekrar İstanbul takımlarında oynama düşüncen var mı? şeklindeki soruyla ise Balcı , " Şu an öyle bir düşüncem yok . Trabzon ' da çok mutluyum . Tek isteğim Trabzonspor ' un başarısıdır " diye cevap verdi .
" Futbolu bıraktıktan sonra Trabzon ' da yaşamak ister misin? " şeklinde gelen soruya ise Serkan , " Ailem ve ben Trabzon ' da yaşamaktan çok mutluyuz . Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapmak istiyorum . Ama hayatın nereye sürükleyeceği belli olmaz " şeklinde yanıt verdi .
Trabzoncell ' li bir taraftarın , " Maçı içinde en çok neye tahammül edemezsin? sorusuna ise Balcı , " Mücadele etmemeye tahammül edemem . Bir futbolcu iyi oynayamayabilir mücadele etmek zorundadır " dedi . " Trabzonspor ' da en çok beğendiğin eski futbolcular kim? " sorusuna Serkan , " Hami Mandıralı ve Şota Arvaledze . İkisi de takıma çok önemli hizmetler yaptılar " şeklinde yanıt verdi .
" Trabzonsporumuz ' un Serkan Balcı ' da yeri nedir? Kaç yıl daha bu takımda kalmak istersin? " şeklinde yöneltilen soruya Serkan , " Trabzonspor çok büyük bir takım mükemmel taraftara sahip . Futbolu iyi biliyorlar . Trabzon ' da olmayı çok seviyorum . Uzun yıllar burada kalmayı isterim " yanıtını verdi .
" 30 numaralı formanı senin için bir anlamı var mı? sorusuna Serkan Balcı , " Çıkış yaptığım dönemde bu formayı giyiyordum . O nedenle bundan sonra da o formayı giymeye devam edeceğim . Uğurum olduğunu söyleyebilirim " dedi .
" Bir çocuk sahibi olman futbol hayatını uzatacak mı? Yoksa seni futbolu bırakmaya iter mi? " şeklinde yöneltilen soruya Balcı , " Tabi ki de uzatacak . Artık sorumluluklarım artı . Tek başıma değilim . Bir ailem var . Herkesin geleceğini düşünmek zorundayım . Futbolu sevdiğim sürece bırakmayı düşünmüyorum . Şu anda futbolu çok seviyorum " diyerek cevap verdi .