Karabükspor'da Kocaelispor Mesaisi Devam Ediyor

Turkcell Süper Lig'e çıkmayı garantileyen, Bank Asya 1

Turkcell Süper Lig'e çıkmayı garantileyen, Bank Asya 1. Lig lideri Kardemir Karabükspor'da Basın Sözcüsü ve Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, hafta sonu karşılaşacakları Kocaelispor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.
Pazar günü sahasında konuk edeceği Kocaelispor karşılaşması için hazırlıklarına devam eden Kardemir Karabükspor bugün, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda çift kale idman yaptı. Düz koşu ile çalışmalara başlayan Kırmızı-mavili ekip şut ve paslaşma çalışmalarına ağırlık verdi.
Matematiksel olarak Süper Lig'e çıkmayı garantilediklerini ancak kalan 4 maçı da kendilerine yakışır bir şekilde tamamlamak istediklerini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, "Hafta sonu zorlu bir mücadelemiz olacak. Üst lige çıkmayı garantilesek de daha bitmeyen 4 maçımız var. Bunlardan bir tanesi de Kocaeli maçımız. Sahamızda karşılaşacağımız bu mücadele hedefimiz mutlak 3 puan. Haftalar önce hedeflediğimiz 78 puana ulaşmak istiyoruz. Bu hafta alacağımız 3 puan ile 78 hedefine
emin adımla uzanmak istiyoruz" dedi.