Karabük Süper Lig'e rekorla giriyor

Bank Asya 1'inci Ligi'nde rekorları kırarak Süper Lig'e giden Kardemir Karabükspor'un Teknik Direktörü Yücel İldiz "İnşallah Süper Lig'de de Kardemir Karabükspor aynı sempati ve başarıyı devam ettirir. Çetin bir ceviz olarak yoluna devam eder" diye konuştu.

  Hafta sonu evinde Kocaelispor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabü ; kspor , dü ; n Karabü ; k Ü ; niversitesi ' nin kampü ; s alanında fidan dikimine katıldı . Karabü ; k Ü ; niversitesi Rektö ; rü ; Prof . Dr . Burhanettin Uysal , Kardemir Karabü ; ksporlu yö ; netici , teknik heyet ve futbolculara birer tane ç ; am fidanı hediye etti . Kampü ; s alanında bulunan botanik bahç ; eye 60 ç ; am fidanı fidanı dikilirken , Rektö ; r Uysal fidan dikme sertifikalarını vererek , ' Kardemir Karabü ; kspor ' a bizlere yaşattıkları mutluluktan dolayı ç ; ok teşekkü ; r ediyorum . Karabü ; kspor ' un başarısını ve sevinç ; lerini paylaşıyor , kendilerine de bugü ; nü ; n anısına bir orman oluşturuyoruz . İnşallah Karabü ; k halkı bu başarının arkasında durur , Sü ; per Lig ' de de bu başarılara imza atarız ' dedi . Kardemir Karabü ; ksporlu yö ; netici ve futbolcular ise dikili ağaç ; larının bulunması nedeniyle Uysal ' a teşekkü ; r ettiler .
Tesislerde fotoğraf ç ; ekiminin ardından , Kocaelispor maç ; ının hazırlıklarına devam edildi . Kardemir Karabü ; kspor ' un şampiyonluğu hak ettiğini sö ; yleyen Teknik Direktö ; r Yü ; cel İldiz , ' Oynadığımız futbol kamuoyunda ciddi bir sempati kazandı . Bu oyuncular Bank Asya Ligi ' ndeki bü ; tü ; n rekorları kırarak bunu başardılar . Geri kalan 4 maç ; ımızı da kazanarak puan rekorunu da kırmak istiyoruz . Tü ; rkiye ' nin sempatisini kazanarak , bü ; tü ; n rekorları kırarak Sü ; per Lig ' e geliyoruz . İnşallah Sü ; per Lig ' de de Kardemir Karabü ; kspor aynı sempati ve başarıyı devam ettirir . Ç ; etin bir ceviz olarak yoluna devam eder ' diye konuştu .

Kaleci Ferhat Odabaşı ligde kalan 4 maç ; ı da kazanmak istediklerini aç ; ıklayarak , ' Kardemir Karabü ; kspor ' da bir ö ; zlem vardı . Bu ö ; zlemi dindirmek futbolcular olarak bize nasip olduğu iç ; in ayrıca bir mutluluğumuz var . Sağ olsunlar bizleri en iyi şekilde karşıladılar . Kutlamalar yaptılar . Bizde bundan sonra kalan 4 haftada en iyisini yapmaya ç ; alışacağız . Buraya kadar getirdiğimiz gü ; zellikleri bundan sonra da sü ; rdü ; rü ; rü ; z . Karabü ; k ' te gü ; zel izlenimler bırakarak bu kentten ayrılırız . Ö ; nü ; mü ; zdeki sezon da gö ; rev verilirse elimizden geleni yine en iyi bir şekilde yapmak iç ; in gayret edeceğiz ' diye konuştu .

Kaptan Bü ; lent Bal ise ; ' Sü ; per Ligi , Ç ; aykur Rize maç ; ıyla garantilemiş olduk . Şampiyonluğumuzu da bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Kocaeli maç ; ından sonra garantileyeceğiz . Birinci olarak Sü ; per Lig ' e ç ; ıkmak istiyoruz . Kalan bü ; tü ; n maç ; ları kazanarak , Karabü ; kspor ' u rekorlar kırarak , şampiyon olarak Sü ; per Lig ' e ç ; ıkarmak istiyoruz ' diye aç ; ıklamada bulundu .

Golcü ; futbolcu Yasin Avcı ise şö ; yle konuştu : ' Matematiksel olarak Sü ; per Lig ' e ç ; ıkmayı garantiledik . Karabü ; k halkı şampiyonluğa aç ; kalmış . Ç ; ok coşkuluydular , bizleri en iyi şekilde karşıladılar , onlara minnettarız . Geri kalan 4 maç ; ımızı da kazanarak ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz '