Galatasaray'dan önemli adım

Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin Beşiktaşlı yıldıza protokol imzalattı. 2+1 yıllık anlaşma sezon sonunda resmiyete dökülecek.

  Sağa takviye

Fotomaç ; ' ın haberine gö ; re ; G . Saray sezon bitmeden bombayı patlatıyor . Geç ; en sezon gizli bir operasyon ile Gö ; khan Zan ' a imza attırarak Beşiktaş ' a gol atan Cimbom , Serdar Ö ; zkan ile de anlaştı . Beşiktaş ile sö ; zleşmesi sezon sonunda bitecek 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile 2+1 yıllık protokol yapıldığı , işi Adnan Sezgin ile Haldun Ü ; stü ; nel ' in bitirdiği ö ; ğrenildi .

Yine bedelsiz

Beşiktaş ' ın kendisine dü ; şü ; k bir rakam teklif ederek adeta ' Git ' demesine iç ; erleyen Serdar Ö ; zkan ile gö ; rü ; şen Sezgin ve Ü ; stü ; nel , ' Bizde rahat edersin . Hakkını da alırsın ' sö ; zü ; verince iş bitti . Resmi imzanın sezon sonunda atılacağı ö ; ğrenildi . G . Saray bö ; ylece hem Sabri ' ye bir alternatif buldu hem de yıldız oyuncuyu bonservis bedelsiz aldı .

Arda ' nın parmağı


Beşiktaş ile pazarlık yaparken morali ç ; ok bozulan Serdar Ö ; zkan ' a en bü ; yü ; k destek Genç ; Milli Takım ' da yan yana oynadığı yakın arkadaşı , G . Saray kaptanı Arda ' dan geldi . Serdar ' ın ' Evet ' demesinde Arda ' nın etkili olduğu belirtiliyor . Beşiktaş ' ın altyapısından yetişen Serdar Ö ; zkan iç ; in Denizli de ' Kalsa da olur , gitse de ' raporu vermişti .