Fenerbahçe Yönetimi'nden takıma tam destek

Fenerbahçe Yönetimi, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş maçı için futbolculara tam destek vermeye devam ediyor. Yöneticiler Fenerbahçeli futbolcuları idmanlarda yalnız bırakmayarak takıma destek oluyor.

  Fenerbahç ; e hafta sonu karşılaşacağı Beşiktaş maç ; ı hazırlıklarını tü ; m hızıyla sü ; rdü ; rü ; yor . Sakatlıkları geç ; en Semih ve Bilica ' nın yanı sıra Ali Bilgin de takımla ç ; alışmalara başladı . Sakat futbolcular Gö ; khan Gö ; nü ; l , Gö ; khan Ü ; nal , Andre Santos ve Uğur Boral antrenmana katılmadı . Cristian ise takımdan ayrı ç ; alıştı . Bugü ; n antrenmana ç ; ıkması beklenen Gö ; khan Gö ; nü ; l ' ü ; n , Beşiktaş maç ; ı iç ; in de durumu belli olacak . Ç ; alışmayı Başkan Aziz Yıldırım ile yö ; neticiler de izlerken Can Bartu Tesisleri ' nde antrenman sahasını ç ; evreleyen duvara &ldquo ; Birlikte başaracağız , sizler inanın yeter&rdquo ; yazılı pankart asıldı . Pankartın sağ tarafında , bu sezon başında Sü ; per Kupa ' da ç ; ekilen gö ; rü ; ntü ; , sol tarafında da yine bu sezon Galatasaray ile yapılan maç ; tan sonraki sevinç ; gö ; rü ; ntü ; sü ; yer aldı .

&ldquo ; BURSASPOR İLE YARIŞIRIZ&rdquo ;

Fenerbahç ; eli futbolcular dü ; n akşam topluca yedikleri yemekte Beşiktaş maç ; ını değerlendirdiler . Fenerbahç ; eli futbolcuların ortak gö ; rü ; şü ; aynıydı ; &ldquo ; Galatasaray ' ı yenerek şampiyonluk yarışında saf dışı bıraktık . Eğer Pazar gü ; nü ; Beşiktaş ' ı da yenersek onları da yarışını dışına iter geri kalan haftalarda Bursaspor ile şampiyonluk mü ; cadelesinde baş başa kalırız . &rdquo ;

Bursaspor ' un yarışta herkese gö ; re daha avantajlı olduğunu savunan Fenerbahç ; eli oyuncular , Beşiktaş maç ; ından alacakları bir galibiyetin , lideri psikolojik olarak yoracağını ve paniğe sü ; rü ; kleyeceğini ifade ettiler .
Fenerbahç ; eli oyuncular ile Teknik Direktö ; r Daum ve diğer antrenö ; rlerin katıldığı yemekte ortaya ç ; ıkan son gö ; rü ; ş ise iki kupaya da en yakın takımın Fenerbahç ; e olduğuydu .