Beşiktaş Taraftarlarının Bilet İzdihamı

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi Beşiktaş taraftarları için ayrılan biletler, BJK İnönü Stadı Yeni Açık Tribünün altındaki gişelerden satışa çıkarken, Siyah-beyazlı taraftarların yoğun ilgisi izdihama neden oldu

  Turkcell Süper Lig ' de hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi Beşiktaş taraftarları için ayrılan biletler , BJK İnönü Stadı Yeni Açık Tribünün altındaki gişelerden satışa çıkarken , Siyah-beyazlı taraftarların yoğun ilgisi izdihama neden oldu . Polis , kalabalık taraftar grubunu kontrol etmekte zorlanırken , zaman zaman gruba müdahale etti .
Beşiktaş taraftarları Pazar günü oynanacak derbi maça yoğun ilgi gösteriyorlar . Kritik derbi öncesi maç biletleri bugün saat 11 . 00 ' de BJK İnönü Stadı Yeni Açık Tribün altındaki gişelerden satışa sunulurken , bilet satışlarına yoğun ilgi gösteren Siyah-beyazlı taraftarlar izdihama neden oldu . Zaman zaman tartışmaların yaşandığı ve bazı kişilerin ezilme tehlikesi geçirdiği bilet satışına polis müdahale etmek zorunda kaldı . Kalabalık grubu kontrol etmekte zorlanan Çevik Kuvvet ekipleri ezilme tehlikesi
geçiren vatandaşlar nedeniyle kalabalığa müdahale etmek zorunda kaldı . Bu arada bazı polislerin de ezilme tehlikesi yaşadıkları görüldü .
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için Siyah-beyazlı taraftarlara 2 bin 525 bilet ayrılmıştı . Biletler satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi .
( ERS-ERS-S )