Beşiktaş'ta Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile derbi maçta karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Antrenman 1 saat 40 dakika sürdü.

  Beşiktaş ' ta , Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçın hazırlıkları sürüyor . Bugün yapılan idmana sakatlıkları olan ve tedavileri devam eden Holosko , Ramazan Özcan , Nobre , Yusuf Şimşek ve Ekrem Dağ ile 19 Yaş Altı Milli Takım ' da bulunan Necip Uysal katılmadı . Nihat Kahveci ile Tabata , takımdan ayrı koşu yaptı ve test çalışmalarını sürdürdü . İbrahim Toraman ve Tello , takımla yapılan koşulara katılırken top çalışmasında ise kontrollü olarak yer aldılar .
Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenman koşularla başladı . Küçük oyunların ardından pas ve şut çalışmaları yapan Siyah-beyazlılar , taktik çalışmaların ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı .
Beşiktaş , Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını 17 Nisan Cumartesi günü ( yarın ) yapacağı idmanla tamamlayarak kampa girecek .