Karabükspor'da Kocaelispor Mesaisi Start Aldı

Bank Asya 1

  Bank Asya 1 . Lig ' de mücadele eden Kardemir Karabükspor ' da , kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut , " Bank Asya 1 . Lig ' in bütün puanlarını toplamak istiyoruz , buda 80 yapıyor , ama gölümüzden geçen 78 " dedi .
Deplasmanda Çaykur Rizespor ' u 3-0 mağlup ederek matematiksel olarak Süper Lig ' e çıkmayı garantileyen Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında karşılaşacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarına bugün başladı . Yaşar Kaptan Çebi Spor Tesisleri ' nde yapılan idmanda takım tam kadro olarak çalışma yaparken , idmanı Kulüp Başkanı Ferudun Tankut ve Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda öğrenci de izledi .
Hikmet Feridun Tankut , Yaşar Kaptan Cebi Antrenman Sahası ' nda , Kardemir Karabükspor ' un hafta sonu kendi sahasında oynayacakları Kocaelispor maçı hazırlıklarını izlediği sırada gazetecilere yaptığı açıklamada , Süper Lig ' e çıkarak 11 yıllık özlemin sona erdiğini ve Karabük insanlarının bunu hak ettiğini söyledi . Ana sponsorları KARDEMİR ve yönetiminin , işçilerin , basınımızın ve taraftarların başarıda emeği olduğunu anlatan Tankut , şöyle konuştu :
" Şehir olarak süper lig sevincini doya doya yaşıyoruz , Karabük ' te yaşayan herkesin bu sevinçte emeği var ve sonuna kadar hak etti . Kardemir Karabükspor ' un elde ettiği başarıyı bugün bütün Türkiye konuşuyor . Türkiye ' de Karabük ' e gıpta ile bakan çok il var , değerini bilmek lazım . Ligin bitmesine 4 hafta kala sonuca ulaştık . Bunu başaran çok az takım var . Şimdi yapmamız gereken Süper Lig ' de kalmak için çalışmalar yapmak önlemler almak , bizim buralara gelmemizin tesadüf olmadığını göstereceğiz . Bank Asya 1 .
Lig ' in bütün puanlarını toplamak istiyoruz , buda 80 yapıyor , ama gölümüzden geçen 78 . ' '

" ŞAMPİYONLUK HEDİYESİ UMRE "
Bazı şampiyonluklarını şampanya ile kutlarken biz umre ziyareti ile şampiyonluğumuzu kutlayacağız diyen Başkan Tankut , " Sezon başında futbolcularımız şampiyon olduklarından bizden hediye olarak umreye gitmek istediklerini söyledi . Biz futbolcu arkadaşlarımızın taleplerini yerine getireceğiz . Onlar bu takımı şampiyon yaptıysa bizlerde onlara ne söz verdiysek yerine getireceğiz . Umre içinde gelmek isteyen arkadaşlarımızı getireceğiz " diye ifade etti .
Kırmızı-mavili takımın tecrübeli teknik direktörü Yücel İldiz ise Bank Asya 1 . Lig ' deki bütün rekorları kırdıklarını belirterek , artık bu lige veda edip Süper Lig hazırlıklarına başlamak istediklerini söyledi . İldiz , açıklamasında , " Takıma herkes sahip çıktı , etrafında iyi bir birliktelik oluştu . Herkes şampiyonluğu hak etti . Bütün rekorlar kırılarak hak edildi . Türkiye ' nin sempatisini kazandık . İnşallah Süper Lig ' de de bu sempati devam eder ve başarılı oluruz . Bank Asya 1 . Lig ' de 4 maçımız kaldı , bu
maçları oynayıp Süper Lig ' e geçmek istiyoruz . Takımımıza bir takım takviyeler olacaktır Süper Lig için " ifadelerini kullandı .
Takım kaptanı Bülent Bal da ligde çok iyi mücadele ettiklerini iyi futbol oynadıklarını , bu sayede bütün rekorları kırarak Süper Lig ' i garantilemekten mutlu olduklarını ifade etti . Antrenman sonunda futbolcular Yasin ' in doğum günü nedeni ile yumurtalı kutlama yaptılar . Kulüp binası önünde ise yönetim , teknik heyet ve futbolcular fotoğraf çektirdiler .