Colman'ın İdolü Maradona

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, kupada Fenerbahçe ile oynayacakları maça kadar ligde yapmaları gereken bir çok işin bulunduğunu belirtirken, idolünün ise Maradona olduğunu söyledi

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, kupada Fenerbahçe ile oynayacakları maça kadar ligde yapmaları gereken bir çok işin bulunduğunu belirtirken, idolünün ise Maradona olduğunu söyledi.
Arjantinli oyuncu Colman, Antalyaspor karşısına kendi sahalarında elde ettikmeri 2-0'ın avantajıyla çıktıklarını belirterek, "Dürüstçe söylemem gerekirse bu bizi haddinden fazla rehavete soktu. Antalyaspor bizden çok daha iyi oynadı. Burda önemli olan turu çıkmaktı. Bunu başardık ama Antalyaspor'un oyununa karşılık verdiğimiz söylenemez" dedi.
Kupa finalinde oynayacakları Fenerbahçe maçına kadar ligde oynamaları gereken birçok maçın bulunduğunu belirten Colman, "Öncelikle tüm dikkatimizi Pazartesi günü sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçına vereceğiz. Fenerbahçe ile oynayacağımız final maçına kadar birçok lig maçımız var. Her maçı adım adım düşünüyoruz. Ardından sıra o maça gelecek ama ligde halletmemiz gereken birçok maç var" şeklinde konuştu.
Maradona ile Messi kıyaslamasıyla ilgili olarak ise Colman, "Diego Armando Maradona ne olursa olsun benim idolüm olarak kalacak. Messi birçok şeyi kazandı. Önemli şeyler kazandı. Ama halen kazanmadığı bir şey var; Maradona'nın kazandığı dünya kupası. O dünya kupasını kazandığı anda tekrar bu karşılaştırmayı yapabiliriz" ifadelerini kullandı.