Galatasaray'da Divan Başkanlığına Tekrar İrfan Aktar Seçildi

Galatasaray Spor Kulübü Nisan Ayı Olağan Divan Toplantısı, Divan Başkanlığı Seçimi gündemiyle bugün Galatasaray Lisesi'nde toplandı. Seçim sonucunda İrfan Aktar tekrar Divan Başkanlığına seçildi.

Galatasaray Spor Kulübü, Nisan ayı olağan Divan toplantısı Başkan Adnan Polat'ın da katılımıyla Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirildi. Seçim gündemli toplantının başkanlığına en kıdemli üye olarak eski başkanlardan Prof. Dr. Ali Tanrıyar ve en kıdemli Divan başkanı olarak Prof. Dr. Duygun Yarsuvat getirildi. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından Divan Başkanlığı seçimine geçildi. Oy verme işlemi iki sandıkta yapılırken seçime eski başkan İrfan Aktar tek aday olarak katıldı.
Oy verme ve sandıkların açılıp oyların sayımı işleminin ardından Prof. Dr. Duygun Yarsuvat sonuçları açıkladı. 150 oyun kullanıldığı ve 146 oyun geçerli sayıldığı seçimlerde 146 oyun tamamını alan İrfan Aktar tekrar Divan Başkanı oldu. İrfan Aktar'ın yardımcılıklarını Faruk Gögen Altınbaşak ve Emir Turgan yapacaklar. Divan Başkanlığı Sekreterleri ise Ömer Işıl ve Selim Selimoğlu oldu.
Galatasaray Divan Başkanı İrfan Aktar seçim sonrasında yaptığı kısa açıklamada Divan üyelerinin kendisine ve arkadaşlarına verdiği destek için teşekkür ederek, "Önümüzdeki iki yıllık dönemde aynı daha önceki dönemde olduğu gibi Kulübümüzün menfaatleri, çıkarları neyi gerektiriyorsa ona göre çalışacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Ayrıca bugün buraya gelerek seçime katılan tüm Galatasaray Divan üyelerine de teşekkür ediyorum" dedi.