F.Bahçe ve G.Saray Altıntop için karşı karşıya

Sarı-kırmızılı ekibin gelecek sezonki transfer haritasında Türk futbolcular önemli bir yer tutuyor. Kaliteli Türk futbolcular alarak takımdaki o kaybedilen havayı geri getirmek niyetinde olan yönetimin bu statüdeki en büyük isteği de Altıntop.

Sarı-kırmızılılar, Hamit’in şu anda en iyi ve kariyerli Türk olduğunu düşünüyor. 28 yaşındaki oyuncuyu transfer edip, onun arkasından yine milli isimleri kadrosuna katmak isteyen G.Saray’da yönetici Haldun Üstünel, Hamit için uzun süredir çalışmalar yapıyor.

YILDIRIM BASTIRIYOR

Yaklaşık 1.5 yıldır Hamit’in dayısıyla dirsek temasında bulunan ve milli yıldızı ikna etmek için Altıntop ailesinin içine kadar giren Üstünel’in, başkan Adnan Polat’la birlikte belirlediği teklif ise yıllık tam 4 milyon Euro. Bu para G.Saray tarihinde hiçbir futbolcuya ne verildi, ne teklif edildi!

Fakat sarı-kırmızılı kulübün bu transferde en büyük rakibi her zaman olduğu gibi yine F.Bahçe.. Sarı-lacivertliler de çok uzun süredir Hamit Altıntop’a çubuklu formayı giydirip, takımın kalitesini arttırmak istiyorlar. Özellikle başkan Aziz Yıldırım’ın yıllardır transfer listesinin ilk sırasında bulunan Hamit’i G.Saray’a kaptırmak gibi bir niyeti kesinlikle yok. Bu yüzden milli yıldıza önerilen para 4.5 milyon Euro.

GELİRSE KİME GELİR?

Şimdi akıllarda 2 soru var.. İlki Hamit Altıntop’un Avrupa’yı bırakıp Türkiye’ye gelip gelmeyeceği?.. Eğer bu soruya ’Evet’ cevabı verirse sarının yanına hangi rengi koyar? Kırmızı mı, lacivert mi?