Eskişehirspor Basın Sözcüsü Zeydan'dan Açıklama

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, geçen hafta Denizlispor'a mağlup olarak çok önemli bir avantajı kaçırdıklarını belirterek, "Mağlubiyet yolun sonu değil, pes etmek yok

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, geçen hafta Denizlispor'a mağlup olarak çok önemli bir avantajı kaçırdıklarını belirterek, "Mağlubiyet yolun sonu değil, pes etmek yok. Rotamızdan şaşma olmayacak. Hedefimize adım adım gitmeye çalışacağız" dedi.
Takımın Denizlispor karşısında iyi mücadele edemediğini ifade eden Zeydan, şunları söyledi:
"İlk beş için iddialı olan rakiplerimiz Trabzonspor ve Kayserispor'un berabere kaldığı bir haftada deplasmanda alacağımız üç puan, çok büyük bir avantaj sağlayacaktı. Ancak, önemli bir avantajı elimizden kaçırdık. Herkesin bu mağlubiyetten ders çıkarması gerekiyor. Denizlispor mağlubiyeti hiçbir şeyin sonu değil. Köprünün altından daha çok sular akar. Deplasmanda kaybedilen bu maçı unutup, Ankaragücü maçına motive olmalıyız. Önümüzde kazanmamız gereken beş maç daha var. Ankaragücü maçını kazanarak, hem
Denizli'de kaybettiğimiz avantajı üç puan alarak yeniden yakalamak, hem de ertesi hafta Trabzonspor maçına daha iddialı çıkmak istiyoruz."
Rıza Zeydan, kaleci Kayacan Erdoğan'ın lisansının unutulmasıyla ilgili yaşanan sıkıntıya da değinerek, bu işin sorumlusu olan kulüp menajeri Kerem Atılmaz'a gerekli uyarının yapıldığını ve böyle bir hatanın bir daha kesinlikle yaşanmaması gerektiğini sözlerine ekledi.