Dünya Kupası görücüye çıktı

Coca-Coca tarafından gerçekleştirilen "FIFA Dünya Kupası Turu" için İstanbul'a getirilen dünya kupası düzenlenen geceyle adeta görücüye çıktı.

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen geceye FIFA İcra Komitesi üyesi ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Coca-Cola Türkiye Başkanı Galya Frayman Molinas, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Sarı-kırmızılı oyuncular Elano Blumer ile Giovani Dos Santos, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Dünya Kupası'nın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kamerunlu eski milli futbolcu Roger Milla ile spor ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan, FIFA İcra Komitesi üyesi ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, FIFA Dünya Kupası'nı İstanbul'daki futbolseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Dünya kupasının tanıtımında yer alan Kamerunlu oyuncu Roger Milla dünya kupası sayesinde birçok ülke gezdiğini belirterek, dünya kupasında attığı gollerden sonra dans ederek yaşadığı gol sevincinin bir çığır açtığını ifade etti.

Gece sonunda Erzik, Molinas, Milla ile Coca-Cola Akademi Ligi futbolcularıyla birlikte Dünya Kupası ile fotoğraf çektirdi.