Gökhan ve Bilica'nın sakatlığı Fenerbahçe'yi sıkıntıya soktu

Hafta sonu Süper Lig'de Beşiktaş ile oynayacakları maç için defansın sağındaki Gökhan Gönül ile defansın ortasındaki Bilica'nın sakat olması Teknik Direktör Daum'u kara kara düşündürüyor.

Sarı-lacivertli takımın savunması, şampiyonluğun dönüm maçı olarak görülen Beşiktaş derbisi öncesinde alarm veriyor. Gökhan Gönül ve Fabio Bilica’nın sakatlıkları, Teknik Direktör Christoph Daum’u düşünmeye itti.
Kayserispor maçında omzundan sakatlanan Gökhan Gönül, doktorların acil ameliyat kararına rağmen Daum ve yöneticilerin isteğiyle operasyonu Beşiktaş maçından sonraya bırakmıştı. Ancak bir haftadır antrenmanlara çıkamayan yıldız futbolcunun, derbiye yetişmesinin zor olduğu belirlendi. Gökhan’ı dev maçta mutlaka sahaya sürmek isteyen ve planlarını bu doğrultuda yapan Daum’un, bu futbolcunun maça yetişmemesi olasılığına karşılık yeni hesaplar yapmaya başladığı kaydedildi.
Şut çalışması sırasında kasığında yırtık oluşan Bilica’nın durumu da Alman hocayı kara kara düşündürüyor. Tecrübeli teknik adam, bugünkü Manisa maçının kadrosuna Gökhan Gönül’le birlikte Bilica’yı da almadı. Brezilyalı futbolcunun, derbide forma giymesinin belirsizliğini koruduğu, oynasa bile verimli olmasından endişe edildiği söylendi.

Semih götürülmedi
Sarı-lacivertli takım dün yaptığı antrenmanla Manisa maçının hazırlıklarını tamamlarken teknik patron Daum, sakatlığını ileri sürerek bir haftadır çalışmalara katılmayan Semih’i de kadroya almadı. Alman çalıştırıcı, tedavisine devam edilen Cristian’ı da İstanbul’da bırakarak Manisa'ya gidildi.

Şampiyon gibi!
Fenerbahçe’de kaptan Alex, Emre, Deivid, Volkan Demirel ve Lugano, İzmir Balçova’daki Agora Alışveriş Merkezi’nde bulunan Fenerium mağazasının açılışına katıldı. Büyük ilgi gören sarı-lacivertliler, bol bol imza dağıttı. Yıldız oyuncuları görmek için mağazaya adeta hücum eden 500 kişilik taraftar grubu, “Şampiyon Fener” tezahüratları yaptı.