Kayseri Erciyesspor Yükselişini Sürdürüyor

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor, ikinci devre yakaladığı istikrar ile her haftayı puan veya puanlarla kapatıyor.

Deplasmanda oynadıkları Samsunspor karşılaşmasını değerlendiren Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Levent Devrim, puanlarla ayrılmayı hedefledikleri karşılaşmadan son dakikalarda yedikleri beraberlik golüyle 1 puan aldıklarını belirtti. Başarılı Teknik Direktör Devrim, "Deplasmanda rakibimizden 1 puan aldık. Oyuna baktığımız zaman üzüldüğümüz bir maç oldu. İyi oynadık ancak son dakikalarda yediğimiz golla puanla ayrıldık" ifadelerini kullandı.
Ligin alt sıralarından tam manasıyla uzaklaşma adına Kayseri Erciyesspor'un galibiyetlere ihtiyacı olduğunu belirten Devrim, kendi sahasında ağırlayacakları Giresunspor'dan 3 puan hedeflediklerini ve bunu başaracaklarına inandıklarını kaydetti. Devrim, "Düşme hattından uzak olsak bile matematiksel olarak tehlike devam ediyor. O nedenle kalan maçlarımızdan puanlarla ayrılmak durumundayız. Kendi sahamızda oynayacağımız Giresunspor maçını mutlaka kazanmalıyız. Giresunspor maçı bizim için zorlu geçecektir"
dedi.
Ligde enteresan sonuçlar çıktığını bu nedenle tehlikenin sürdüğünü kaydeden Devrim, taraftarı hafta sonu oynanacak karşılaşmaya davet etti.
Ligin 12. sırasında bulunan Kayseri Erciyesspor, Samsunspor karşısında aldığı 1 puan ile 37 puana yükseldi.
(MÇ-ERS-ERS-S)