Samsunspor Sahasında Kayseri Erciyesspor'la Berabere Kaldı

Bank Asya 1. Lig 30. hafta karşılaşmasında, Samsunspor sahasında Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, maçın kolay olmayacağını bildiklerini, önemli bir karşılaşma olacağının bilinciyle sahaya çıktıklarını söyledi.
Alınan birer puanın, iki takımada yaradığını belirten Kalpar, "Uzun zamandır, görev sürem boyunca Samsunspor hiç berabere kalmamıştı, ilk defa oldu. Demek ki, bugün milli olduk. Futbolda ne şekilde gol olacak, olmayacak bilemiyorsunuz. İyi mücadele etmemize rağmen yanlışlarımız oldu. Stres futbolcularıma yansıdı. Galip gelseydik, ligde kalmayı daha erken garantilemiş olurduk. Erciyes'te iyi oynadı, beğendim" dedi.
Samsunsporlu Can Özgür, ligin sonuna doğru, karşılaşmaların zorluk derecesinin arttığını, kazanabilecekleri bir karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını, diğer maçları kazanarak ligi garantilemek istediklerini belirtti.
Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Levent Devrim, aynı hedefi taşıyan, fikstürde birbirine yakın iki takımın karşılaştığını, zor bir deplasman olacağını bildiklerini belirterek, "Samsunspor geçen haftadan kazandığı deplasmandan aldığı galibiyetin morali vardı. Bizimde ise ikinci yarının başından itibaren devam eden istikrarımız var. Puan ya da puanlar almak istiyorduk. Üç puanla ayrılsaydık hedefe ulaşmada önemli bir adımı atmış olacaktık. Öne geçtik, maçın 80-85'inci dakikalarına kadar güzel oynadık.
Üzüldüğüm bir maç oldu. Üç puan bizim hakkımızdı. Uzatmalar la birlikte, 10 dakikada gereksiz telaş yaptık" yorumunu yaptı.
Kayseri Erciyessporlu Kemal, oyuna iyi başladıklarını, şansız bir gol yediklerini, üzüldüklerini, artık diğer maçları kazanarak alt sıralardan kurtulmak istediklerini kaydetti.