Giresunspor Play-off Yolunda Yara Aldı

Kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Büyük Şehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Giresunspor Play-off yolunda önemli bir yara aldı.

Maçın ardından açıklamada bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Play-off yolunda önemli bir yara aldıklarını belirterek, "Ligin son haftalarına girildiğinde kaybetmememiz gereken bir karşılaşmaydı. Maça 4 önemli futbolcumuzdan yoksun çıktık. Bu eksik futbolcularımızın yerine görev verdiğimiz arkadaşları, görevlerini gerektiği gibi yerine getiremediler. İpler bizim elimizdeydi. Kalan dört maçta ise ipleri rakiplerin eline vermiş olduk. Dışarıda kazanıp içerde kaybetmek Play-off yolunda
ilerleyen bir takım için çok uygun değil."dedi.
Karşılaşma sonrasında küfrettiği gerekçesiyle Gaziantepsporlu Buğra'ya tepki gösteren Eriş, "Buğra bu formaya da hizmet etti.Gittiği formaya da hizmet etmesini saygıyla karşılıyoruz. Böyle de olmalı. Ama her şeyden önce bir futbolcunun ahlaklı olması gerekir. Ahlak bir futbolcunun her şeyidir. Fakat bu tür olaylar yaşayabiliyoruz."şeklinde konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ali Doğan ise yaptığı açıklamada, Giresunspor karşısında önemli bir üç puan aldıklarını belirterek, "Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Giresunspor'u biz gerek şampiyonluk gerekse Play-off yolunda şanslı görmekteydik. Böyle favori gördüğümüz bir takım karşısında önemli bir galibiyet elde ettik. Uzun süredir stres altında bulunan bir takım olarak bu galibiyetin bizim için ne derece önemli olduğu da ortadadır. Giresunspor karşısında çok net pozisyonlar bulduk.
Onlarda kazanabilirdi fakat şans bizden yana oldu."dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a, Giresunpor'dan transfer olan Buğra ile Giresunspor Teknik Direktörü Levent Eriş arasında yaşanan tartışmalı bir diyalog içinde değerlendirme yapan Doğan, "Bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Buğra, Giresunspor'dan gelmiş olan efendi bir futbolcudur. Eğer Buğra, bir yanlış ifade kullandıysa hem Giresunspordan hem de Levent Hocadan özür dilerim" diye konuştu.