Fenerbahçeli Crıstıan Formasını Özledi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, en kısa sürede sahalara dönmek istediğini belirterek, "Şu anda iyi durumdayım, çalışmalarım da hız kazandı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, en kısa sürede sahalara dönmek istediğini belirterek, "Şu anda iyi durumdayım, çalışmalarım da hız kazandı. En kısa sürede takıma dönmek istiyorum" diye konuştu.
Sarı-lacivertli takımın sabah yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Cristian, en hazır şekilde takıma dönmek istediğini söyledi.
Manisaspor ve Beşiktaş derbi maçında oynayıp oynamayacağı soruyan Sarı-lacivertli futbolcu, "Artık bu dönemden sonra takımın yüzde yüz mücadele edecek oyunculara ihtiyacı var. Ben de yüzde yüz hazır bir şekilde dönmek istiyorum. Çünkü artık hata kabul etmeyen haftalara girdik. Ne zaman döneceğim konusunda bir şey söyleyemem. Ama ben de döndüğüm zaman yüzde yüz performansla oynamak istiyorum" dedi.
Fenerbahçe'de mutsuz olduğu şeklinde çıkan haberleri yalanlayan Cristian, "Ben ve ailem bu haberleri okuyunca çok şaşırdık. Bu haberler gerçek değil. Ailem ve ben burada olmaktan çok mutluyuz. Her şey bizim için dört dörtlük devam ediyor. Böyle bir şey kesinlikle doğru değil. Ben de dahil takımda herkes şampiyonluğa odaklanmış durumdayken böyle haberlerin çıkması doğru değil" diye konuştu.
Ligde 4 takımın da şampiyonluk şansının sürdüğünü, bunun da Turkcell Süper Ligi'nin ne kadar kaliteli bir lig olduğunu gösterdiğini belirten Sarı-lacivertli orta saha oyuncusu, "Türkiye ligi oldukça zorlu bir lig, bunun en güzel örneği de ligin bitmesine 6 hafta kalmışken 4 takımın da şampiyonluk şansı olması. Brezilya Ligi'nde bu kadar hafta kalırken 1-2 takım şampiyonluk yarışında olur, gerisi onları uzaktan takip eder. Bu da Türkiye liginin kaliteli ve zorlu olduğunu gösteriyor. Biz de Fenerbahçe
olarak iki kupayı da almak istiyoruz. Şu anda bakıldığında iki kupada da yoluna devam eden tek ekip biziz. İki kupayı da alacağız. Zorlu bir lig, ama bu zorluğun üstesinden gelmek istiyoruz" dedi.
Kupa hasretine son vermek istediklerini kaydeden Cristian, "Bu sene hem kupayı kazanmak istiyoruz, 26 yıllık hasrete son vermek için mücadele ediyoruz. Fenerbahçe gibi bir takımın 26 senedir kupayı alamaması şaşırtıcı. Ama baktığımızda her zaman finallerde isminin olduğunu görüyoruz. Kupayı bu sene alarak uzun süren bu hasrete son vermek istiyoruz. 26 sene kazanamamak sorun değil, geçtiğimiz yılları bir kenara bırakıp kupayı müzemize götürmeliyiz" ifadelerini kullandı.
Bir soru üzerine Barcelona'nın yıldızı Messi ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine ise Cristian, "Barcelona'yı izlemek zevk, sanki futbolseverlere bir hediye sunuyorlar. Messi de saha için de öyle şeyler yapıyor ki çoğu futbolcunun kafasındaki soru işaretlerini sahaya yansıtıyor. Messi'nin sahada yaptığı bazı şeyleri yaptığına kendinin bile inanamadığını düşünüyorum" dedi.
Galatasaray ve Beşiktaş'ın hala şampiyonluk yarışında olduğunu belirten Cristian, "Galatasaray ve Beşiktaş'ın hala şampiyonluk yarışında olduğunu düşünüyorum. Birkaç hafta önce şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin geride olduğu düşünülüyordu. Ama rakiplerimizin kaybetmesiyle biz öne geçtik ve şu anda en şanslı ekiplerden biri olarak gösteriliyor. Biz önde olsak da tökezlediğimiz anda rakiplerimiz öne geçebilir. Biz başımıza gelen örnekten de ders alarak ayaklarımız yere basıyor" şeklinde konuştu.
(EYB-EYB-S)