Denizlispor son dakikada güldü

Denizlispor, Eskişehirspor'u 89.dakikada Bulgar golcüsü Angelov'un attığı golle 1-0 yenerek ligde kalma umutlarını sürdürdü.

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında ligin flaş ekiplerinden Eskişehirspor'u konuk eden Denizlispor, büyük bölümünde üstün oynadığı maçı son dakika golüyle kazanmayı başardı. Maçın ikinci yarısında oyuna giren Bulgar oyuncu Emil Angelov'un 89. dakikada kaydettiği golle galip gelen Yeşil-siyahlılar, bu sezon Kayserispor'dan sonra kendi sahasındaki ikinci galibiyetini alarak puanını 21'e yükseltti ve ligde kalma umutlarını sürdürdü. Maçtan sonra Denizlispor taraftarları futbolcuları yanına çağırarak galibiyet sevincini yaşarken, UEFA Kupası'na katılmayı hedefleyen Eskişehirspor'da büyük üzüntü vardı.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını kutladığını belirterek, "Hepsiyle gurur duyuyorum. Yenildiğimiz maçlarda da rakibimizden hep üstün oynayıp mağlup bitiriyorduk. Bugün de yenilebilirdik. Eskişehirspor son 10 maçta sadece Beşiktaş'a ve bize mağlup olduk. Böyle bir rakibe maç boyunca kaleye bir şut dahi attırmadık. Bugün de üstün bir oyun oynadık. Rakibimiz gol atsaydı yine mağlup olabilirdik. Şans bugün yanımızdaydı ve Allah'a şükür kazandık. İnancını yitirmiş bir takım böyle mücadele etmez. Ligde kalma inancımızı sürdürüyoruz. Bizim inancımız sürüyor ve ligde kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Kötü bir futbol oynadıklarını ve hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Üst sıralara yükselme açısından bizim için önemli ve kazanılması gereken bir maçtı. Ama kazanmak için bir şey yapmadık. Sezonun belki de en kötü maçını oynadık. Maçın başından sonuna kadar yapmamız gereken hiçbir şey yapmadık. Eskişehirspor'un böyle oynamaması gerekiyor. İyi bir fırsatı değerlendiremedik. Bundan sonraki maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" dedi.

Denizlisporlu futbolcular Cenk, Youla ve Okan Koç, Eskişehirspor maçında iyi futbol oynadıklarını belirterek, haklı bir galibiyet aldıklarını, bundan sonraki maçları da kazanarak ligde kalacaklarına inandıklarını söylediler.