Mustafa Denizli'nin Açıklamaları

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor karşısında beklemedikleri 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen Mustafa Denizli, Trabzonspor'un maça çok rahat çıktığını ifade ederek, "Her takım kendi prestiji için her şeyini ortaya koyar. Bizim de Trabzonspor'un da kazanabileceği pozisyon üretilen bir 90 dakika oldu. İlk yarıda Yusuf'un çizgide çok kalması bizi biraz zorladı. Ancak ikinci yarıda çok iyi mücadele ettik. Kazanmak istiyorduk. Rüştü'nün sakatlığı ile ağır bir sekteye uğradık. Hücumda çok fazla alternatifimiz yok. Sakat olan Tello, Nihat ve Tabata'yı
kullanamadık. Rüştü sakatlanınca 2 değişiklik yapabildik. Kısacası hedefimizde böyle bir kayıp puan yoktu. Eğer şampiyonluk şansından bahsedecek olursak 1 hafta sonra daha net bir şekilde konuşma imkanına sahip oluruz. Maçlar devam ediyor. Rakiplerimizin oynayacağı maçlar bizim için önem kazandı. Kazansaydık avantajlı duruma gelirdik" dedi.
Tecrübeli teknik adam, penaltı pozisyonuyla ilgili olarak ise, "Zaman gelir futbolcu, teknik adam, hakem hataları belki bir şampiyonu ortadan kaldırabilir. Bu akşam benim yaşadığım pozisyonu değerlendirmede bir hata oldu. Maçtan sonra hocalarımızla konuştuk, teşekkür ettik. Hepimiz insanız hata yapabiliriz. Kendi aramızda konuştuk. Onlarla konuşmam beni tatmin etti. Bu, benim olduğum açıdan pozisyonu değerlendirmem. Bir pozisyonun ele çarpma, faul olduğunu belki bir hakemden daha iyi değerlendirecek bir
insanım. Farkında olmadan saha çizgisini geçmiş olabilirim. Buradan konuşmak yanlış olur. Benim değerlendirmem öyleydi ama benim değerlendirmemle olmuyor" ifadelerini kullandı.
Ligin durumuyla ilgili olarak ise Denizli, "Üzerimizde yer alan 2 değerli rakibimizle maçımız var. O maçlardan istediğimiz sonuçları alamazsak şampiyonluktan bahsetmek hayalcilik olur'' dedi.