Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçları tamamlandı

Dün akşam oynana maçlarla Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmaları tamamlandı. Arsenal sahasında Barcelona ile 2-2 berebare kalırken, İnter sahasında ağırladığı CSKA Moskova'yı 1-0 yenmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmaları dün oynanan Arsenal – Barcelona ve İnter – CSKA Moskova maçları ile tamamlandı.

Barcelona deplasmanda karşılaştığı İngiliz ekibi Arsenal ile 2-2 berabere kalarak rövanş maçı için avantaj elde etti.

Jose Mourinho’nun takımı İnter ise sahasında Rus ekibi CSKA Moskova’yı ağırladı. İtalyan ekip İnter sahadan 1-0 üstünlük ile ayrıldı.

Salı günü oynana karşılaşmalarda ise Fransanın Lyon takımı başka bir Fransız temsilcisi Bordeaux ile yaptığı karşılaşmayı 3-1 kazanarak yarı final için büyük avantaj elde etti.

Alman ekibi Bayern Münih ise sahasında konuk ettiği Manchester United’ı son dakikada bulduğu golle 2-1 yenmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarının rövanşları 6-7 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Lyon – Bordeaux eşleşmesinin galibi ile Bayern Münih – Manchester United maçının galibi, Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalde karşı karşıya gelecek.

İnter – CSKA Moskova eşleşmesini geçen takım ile Arsenal – Barcelona eşleşmesinin galibi, Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında kozlarını paylaşacak.

Barcelona geçen sene kazanmış olduğu Şampiyonlar Ligi Kupası’nı bu sene de kazanarak bu kupayı üst üste kazanan 3. takım olmak istiyor. İtalyan takımı AC Milan 1989-1990 yıllarında Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan takım olurken, İspanya’nın güçlü takımlarından Real Madrid de 1959-1960 yıllarında Şampiyonlar Ligi Kupası’nı almıştı.

ARSENAL - BARCELONA MAÇI GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

İNTER - CSKA MOSKOVA MAÇI GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

LYON - BORDEAUX MAÇI GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

BAYERN MÜNİH - MANCHESTER UNİTED MAÇI GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...